ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (16.10.2015 18:29:51)
|
Evo da se i ja javim sa izvjestajem.[sm=smiley1.gif] Danas bila na kontroli, ponijela joj i nalaze od briseva i krvne slike i urina, svi su ok, ja se bila zabrinula za urin da nije ok, ali objasnila mi je nejasnocu i kaze uredni nalazi, pregledala me vag. grlic 1cm, zatvoren, po njenom necu se poroditi u iduce 2 sedmice, a dalje kako beba bude htjela. Radila mi je CTG i to je uredno, pritisak ok, dobila sam jos 3 kg od zadnje kontrole...... Beba naprednija za 2 sedmice, tj. odgovara mjerama od 37 sedmica... Stomacic i glavica su poveliki i pokazuje mi obraze bebele, kad ga uhvatim gnjaviti [sm=love.gif] Pitala sam za kosu, dal se vidi, pokazala mi je i to i kaze ima malo vise kose [sm=smiley36.gif] a ono sto kazu za kiselinu u trudnoci mucila me je samo 7 veceri i to nije bilo strasno, ali eto opet cemo vidjeti kad se rodi bebeljko moj mali [sm=smiley1.gif] [sm=smiley27.gif] Dalje kontrole idem na UKC, vec sam joj spomenula za dr. kojeg sam angazovala, rekla je za njega sve pozitivno, da nije panicar, da se ne nervira bespotrebno i eto tako [sm=bravo.gif]
|
|
|
|