Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Oktobar (13.10.2015 9:01:45)
|
Jutro zene Mene moja Dz smorila juce, cijeli dan na siki bila, evo mi sike do poda[sm=smiley36.gif] Evo sad pravim kafu, ona zaspa a slabo je sta jela, nikad na zelenu granu..ili ne silazi sa sike ili nece, samo skupi usta i gotovo, mogu ja raditi sta zelim ali ona ne otvara usta.[sm=smiley36.gif] Travel love, ja sam uzela te silikonske bradavice aventove, i to narucila da mi se kupi kad sam bila u bolnici jer su mi se stvorile ragade i na jednoj i na drugoj siki. Boljelo je mogu ti reci. Nisam znala pravilno je postaviti da doji i zbog toga se napravise ragade, do krvi je doslo. Kupili su mi ali ja ne iskoristih nikako, rekose mi iskusnije mamice ako ikako mozes, ne stavljaj, da se beba ne nauci, tako da ja pretrpih bol, mazala kremam i pproslo je a brzo smo se uhodale[sm=smiley1.gif] A sto se tice depresije, tako ja sad padam u istu, jer ne izlazim iz kuce. Zivota mi strah me za sebe. Tjesim se samo da ce proci brzo[sm=smiley1.gif] LTM, kakva je u vas situacija? Negdje proctiah da i tebe hormoni drmaju. Meni je uzasno. Znaci placem ko godina, bukvalno[sm=smiley36.gif] Svaki dan imam turu suza, da me ubijes veze nemam zasto. Farah, mi smo uzeli te premium care 2. One su mi super. Dobila sam jos neke na poklon ali je prolazilo iz tih. Dobijes i u bolnici poklon papmers i violeta pa i tu dobijes nekih primjeraka pa probaj da li ti neke odgovaraju. I meni pored fizioloske u bolnici pedijatrica preporuci kapi Sunce moje malo. Pcelice, super da je sve ok[sm=bravo.gif] bebica fine kilaze..ma super
|
|
|
|