Elastigirl -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 11:34:26)
|
Drage moje evo i jak onacno da se javim. Citala sam sta step isale ovih dana, ja sam bila malo hasta, jos uvijek sam presla mi je ova virusna prehlada od supruga pa hunjavica, kasalj, glavobolja a plus dosao Bjaram gosti, majko moja bas sam se umorila. Danas sam na psolu, bolje se osjecam iako tako ne izgledam :) Ima li neka od vas bolove dole u pubicnim kostima i stidnim usnama da prostite :D mene konstantno bole a ako sam duze hodala ili stajala pa kad legnem i "ohladim" se micem se sve uz jauke. U srijedu mi je pregled pa cu to pomenuti doktorici, citam na netu kao kosti karlice se sire i pripremaju za porod. Ako ce to olaksati porod super nemam nista protiv samo me strah da se nesto prije vremena ne pokrene. Kakve ste vi sa kilazom, ja sam za Bajram trudila se da ih jedem sto umjerenije, samo jednu baklavu, u gostima uzmem po pola kolaca i tako i sinoc na vagu...80kg :( cijelih +14 od početka trudnoce, none su mi bas bebele, ali sreca mm me ohrabruje stalno, nj podrska mi bas puno znaci. Mi sinoc ukljucivali konvektor pred spavanje i ostavili svu noc, bas se nije igrati vise sa ovim temperaturama, nadam se da ce u Sa grijna sezona poceti uredno, ja jedva cekam. Jutros prije posla razastrla bijeli ves i bas kontam kojel i ce se godine osusiti [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|