ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (25.9.2015 21:10:02)
|
IZVORNA PORUKA: Travelove Dobor vece [sm=nosecka.gif] i mamice Mi danas na kontroli, sve ok, osim naravno kg, koji su u plusu 3 od prethodne kontrole. Znaci ukupno 10 od pocetka trudnoce pa do sada. Doktorica kaze jos 5 do kraja trudnoce sto cu regularno dobiti, plus ono sto ja nabacim. Ostalo sve ok, nije me vaginalno pregledala, samo preko stome. Bebica 1770 g, 770 vise nego prosli put, a obrazi su posebna prica, sad je prava beba, spavala, pa smo je probudili, glavica smjestena dole, a ona sva sklupcana, muz se samo sikira da joj je tijesno [sm=smiley36.gif]. Uglvanom za sad sve ok. Doktorica rekla da se posebno cuvam sada u 8 mjesecu. Eto toliko, nadam se da ste vi sve dobro i ok [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] Bravo za kontrolu, kile su kod svake od nas problem, al hajd Bogati nije kraj svijeta, skinucemo. u kojoj si nedjelji? Da znam otprilike sutra kad mi kaze za kilazu moje bebe da li je lahak ili tezak [sm=smiley36.gif] i jel ono ides kod Amele A.? Ja sam kod Azre Blitvic privatno, zadnju kontrolu me nije vag. gledala, ali cu sutra izraziti zelju da me pregleda, nesto sam se sva istraumatizirala nakon raznih prica...
|
|
|
|