ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (27.9.2015 11:56:53)
|
IZVORNA PORUKA: Travelove Ziki krenula sam da citam i ne mogu, ima razlicitih iskustava, lijepih i onih ne bas, tako da preskociti cu. Meni bi godilo da citam iskustva kao kod LTM, brzo i manje bolno, da ne kazem bezbolno. Leptirice, da da jasam za prisustvo muza, zaista ce mi znaciti njegova podrska, a od ostalih smo culi da je predivno iskustvo za roditelje. Koliko sam cula to je samo odvojena radjaona na kraju hodnika, sve sto treba suprug zovne sestru, jasesamo nadam da ce da bude slobodna. Ziel, svidja mi se tvoj dorucak, i samo jos prsute malo [sm=jezicek.gif], i onda se cudimo sto nismo OK sa kilama eheheh. Ja inace izbjegavam sireve od pocetka, zbog listerije, sad ne znam jel to vazi samo u prva tri mjeseca ili cijelu trudnocu?[sm=zmeden.gif] Uglavnom jos malo.... Mi jos nismo ni porucili komodu za presvlacenje, nadam se da cemo u ponedjeljak biti vredniji... Za mame iz Tuzle cula sam i za neku skolicu na Gradini u36 nedjelji, zna li ko sta o tome? Ja nista ne izbjegavam od hrane, ali je sve domace, u mene mi sveki svacim se bavi, ima farmu krava, koke nosilje, curke a i pilice hoce da naruci za koji dan [sm=smiley36.gif] priprema se za dolazak unucica [sm=smiley1.gif] rekli su ona i svekar zaklati jedno tele pred moj porod... Ali nece imati ovoliko vremena kao sad da se svacim bavi kad ja krenem na posao, krajem iduce god., valja joj cuvati unuka pa ce sigurno pola od ovog i rasprodati. Nisam ja cula za tu skolicu, jel to nesto slicno kao u D.Zdravlja sto bude ili nesto specijalno? Vrijedi li ici? [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|