ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 12:03:25)
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. Jutro drage moje [sm=nosecka.gif],zahladilo brr hajd bar mozete ljepse spavati sa pupama Ninuska sto kazes za organizaciju,i moj mm odmarao ova 4 dana tacno nisam znala kud bi sa sebe,a kad sam sama sve sebi fino organizujem,evo sad cejfim kaficu dok se mala ljulja,preklapa ocima da zaspi,imam vesa tonu a kad ce se osusiti ptice znaju Ziel iskreno ja nisam razmisljala o tom riziku u osmom mjesecu samo molila Boga da se porodim jer su bile one nepodnosljive vrucine,plus sam jos pred kraj otekla uzasno,tako da sam samo brojila dane da udjem u deveti[sm=smiley36.gif] Mala C ljuuuubim je tako medenu [sm=love.gif]masAllah sto je napredna [sm=bravo.gif] Hehe ja gledam jesam li sta pisala o 8. mjesecu pa nisam, vjerovatno si mislila napisati Nur umjesto mene [sm=smiley36.gif] Ni ja ne razmisljam o rizicima, dr. mi je u 7. mj. rekla da se pricuvam, da je to rizican period, a sad nista ne rece, znaci da je sve ok, jos mi 2,5 nedjelje fale da udjem u 9. mjesec po onoj nekoj racunici s neta i onda ožeži kad god zaboli dobrodoslo [sm=smiley36.gif] A sto se keksa tice , ni ja nemam zelju nesto nikako, dzaba sto mi je sve dozvoljeno... [sm=jezicek.gif] valjda to nadodje nakon poroda, nezz jesam li 3x u trudnoci bas nesto bila za keks [sm=jezicek.gif] Elastigirl pitala si za kilazu, ja sam 33. nedjelja udebljala se citavih 14 kg od pocetka...
|
|
|
|