ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 15:35:02)
|
IZVORNA PORUKA: mom2B IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: blue moon IZVORNA PORUKA: *pcelica* Najvise terminusa u novembru. Pa vi sad se probajte opravdati da niste gledale Greya [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Hajde nije bitno šta smo gledale, bitne su dvije crtice [sm=smiley36.gif] Ja kad sam saznala da sam trudna svi se raduju a ja ono ko zabrinuto govorim. Sta cu reci narodu. Svi ce znati sta sam u kinu gledala [sm=smiley36.gif] Kako cu se opravdati [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] slusam jednu djevojku kako govori: kako cu ljudima i svojima reci da sam trudna... svi ce znati sta sam radila... Eto drugima roda donijela bebu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Haha bas je smjesna A mi novembarske terminuse smo uhvatile pravo vrijeme za igru-februar tad se i macke keksiraju [sm=jezicek.gif] Joj zene pa ja jedva drzim laptop, sve me nesto steze, zateze, ne mogu da se namjestim, pa mi stol nizak, pa mi secija visoka, nemam radnog stola, on bi mi odgovarao vjerovatno... Ja ispratila mm-a na posao, prije toga rucali, ja mu spakovala nesto i za ponijeti , hrana im na poslu bezveze, pa imam nekog sudja da operem, iz masine da izvadim cisto, pa cu onda da legnem vala, oci mi se sklapaju
|
|
|
|