RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 14:32:28)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ovo oko keksa sve individualno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
nekim se libido pojaca a kod nekih splasne...

Meni najvise smeta tromost... dok promijenim pozu prodje pola noci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] isto nilski konj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 14:35:05)

IZVORNA PORUKA: mom2B

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ovo oko keksa sve individualno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Meni najvise smeta tromost... dok promijenim pozu prodje pola noci [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] isto nilski konj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

[sm=jezicek.gif] joj tacno si to napisala, kad krenemo keksirati prvo dugo traje skidanje, u pauzama, uspusem se sva [sm=smiley36.gif] pa poza svaka smeta zbog pupe [sm=smiley36.gif]
i onda prodje te i volja , samo bi nastavila lezati na krevetu [sm=jezicek.gif]

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 14:35:12)

IZVORNA PORUKA: sunce mojee

sve ste onda vidili po tickeru :)
a kako se osjecam ne znam ni ja....
sretno i zbunjeno,drugi put cu vam svoju pricu pricat,sad reko samo da se puspasim.....[sm=smiley1.gif]

jupi, evo jos januarkih mama [sm=bravo.gif]
dobro dosla draga [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
neka sa srecom do kraja izneses trudnocu [sm=smiley1.gif]

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 14:37:29)

IZVORNA PORUKA: ziel

[sm=jezicek.gif] joj tacno si to napisala, kad krenemo keksirati prvo dugo traje skidanje, u pauzama, uspusem se sva [sm=smiley36.gif] pa poza svaka smeta zbog pupe [sm=smiley36.gif]

ma i ovim nasim muzevima nije lako [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
sreca oni imaju pipu za odusak [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 14:37:34)

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA [sm=nosecka.gif] [sm=duda.gif]
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) [sm=wink.gif]

SEPTEMBAR

12.09. Araj [sm=modricrtici.gif] PORODILA 01.09.[sm=bravo.gif]
20.09. Carobno Jutro[sm=rozacrtici.gif] PORODILA SE 18.09.[sm=bravo.gif]
23.09. Ninuska [sm=modricrtici.gif] PORODILA SE 10.09. [sm=bravo.gif]
23.09. Hexe [sm=rozacrtici.gif] PORODILA SE 09.09 [sm=bravo.gif]

OKTOBAR

06.10. Aidana [sm=rozacrtici.gif]
09.10. Mojbebac [sm=modricrtici.gif]
23.10. Banancica [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR

02.11. Pcelica [sm=modricrtici.gif]
05.11. NandaT [sm=modricrtici.gif]
08.11. Blue moon [sm=rozacrtici.gif]
12.11. UmmuHamza2305 [sm=modricrtici.gif]
15.11. Leptirica 87 [sm=rozacrtici.gif]
19.11. Ziel [sm=modricrtici.gif]
22.11. *nur* [sm=modricrtici.gif]
26.11. Farah 00 [sm=rozacrtici.gif]
28.11. Travelove [sm=rozacrtici.gif]

DECEMBAR

07.12 Elastigirl [sm=modricrtici.gif]
14.12. Leena [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri [sm=rozacrtici.gif]
17.01. Sunce mojee [sm=rozacrtici.gif]
28.01. Pufnicaa [sm=modricrtici.gif]
31.01. Mom2B [sm=modricrtici.gif]
31.01. Sandraci

FEBRUAR 2016.

25.02. Andjela
28.02. Isha

MART 2016.

04.03. Škorpija

APRIL 2016.

08.04. Suncica15
11.04. Arya

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 14:40:02)

ma i ovim nasim muzevima nije lako [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
sreca oni imaju pipu za odusak [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Hej u svemu im Bog olaksao , a vidi nas sa pupama, sve mi majice oskoce, pupak mi se vidi, ne daj Boze da ko bahne u kucu nenajavljen [sm=smiley36.gif]

blue moon -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 14:40:41)

hahaha i ja sam ista ovakva...dzaba sto bi mozda i htjela al fizička izvedba mi nikako ne ide [sm=smiley36.gif]

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 14:46:17)

Hej u svemu im Bog olaksao , a vidi nas sa pupama, sve mi majice oskoce, pupak mi se vidi, ne daj Boze da ko bahne u kucu nenajavljen [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ti mene uvijek nasmijes [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a ja mastovita, kakva jesam, vec sam te zamislila kako si se opisala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 14:48:36)

IZVORNA PORUKA: blue moon

hahaha i ja sam ista ovakva...dzaba sto bi mozda i htjela al fizička izvedba mi nikako ne ide [sm=smiley36.gif]

vama koje ste pred kraj je jos teze... za sada jos drzimo tempo od jednom sedmicno... vidjecemo do kada ce to trajati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 14:52:45)

SPISAK TERMINA AKTIVNIH TRUDNICA [sm=nosecka.gif] [sm=duda.gif]
Neaktivne nakon odredjenog vremena brisemo.
(zbog neaktivnosti na temi) [sm=wink.gif]

SEPTEMBAR

12.09. Araj [sm=modricrtici.gif] PORODILA 01.09.[sm=bravo.gif]
20.09. Carobno Jutro[sm=rozacrtici.gif] PORODILA SE 18.09.[sm=bravo.gif]
23.09. Ninuska [sm=modricrtici.gif] PORODILA SE 10.09. [sm=bravo.gif]
23.09. Hexe [sm=rozacrtici.gif] PORODILA SE 09.09 [sm=bravo.gif]

OKTOBAR

06.10. Aidana [sm=rozacrtici.gif]
09.10. Mojbebac [sm=modricrtici.gif]
23.10. Banancica [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR

02.11. Pcelica [sm=modricrtici.gif]
05.11. NandaT [sm=modricrtici.gif]
08.11. Blue moon [sm=rozacrtici.gif]
12.11. UmmuHamza2305 [sm=modricrtici.gif]
15.11. Leptirica 87 [sm=rozacrtici.gif]
19.11. Ziel [sm=modricrtici.gif]
22.11. *nur* [sm=modricrtici.gif]
26.11. Farah 00 [sm=rozacrtici.gif]
28.11. Travelove [sm=rozacrtici.gif]

DECEMBAR

07.12 Elastigirl [sm=modricrtici.gif]
14.12. Leena [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri [sm=rozacrtici.gif]
17.01. Sunce mojee [sm=rozacrtici.gif]
28.01. Pufnicaa [sm=modricrtici.gif]
31.01. Mom2B [sm=modricrtici.gif]
31.01. Sandraci

FEBRUAR 2016.

25.02. Andjela
28.02. Isha

MART 2016.

04.03. Škorpija

APRIL 2016.

08.04. Suncica15
11.04. Arya

Najvise terminusa u novembru. Pa vi sad se probajte opravdati da niste gledale Greya [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 15:00:03)

vama koje ste pred kraj je jos teze... za sada jos drzimo tempo od jednom sedmicno... vidjecemo do kada ce to trajati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Dobra si. Kod mene ovaj mjesec teza susa. Samo dva puta u mjeec dana. Uvece nestane vode pa mi se mrsko nakaniti. Ne mogu ja zaspati ako se poslije ne istusiram. A zadnji put me poslije pocelo boljeti ispod stomaka i u donjem dijelu ledja. Na svakih petnaest minuta. Ja se spremila da idem u bolnicu kad ono prestade. Bili laznjaci. Kako sam se obradovala cijelo vrijeme sam kukala kako cu doktorima u oci pogledati. Znat ce sta sam radila [sm=jezicek.gif] Od tad mm mi vise i ne prilazi. Sta ce jadnicak presjedne mu svaki put [sm=smiley36.gif]

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 15:07:37)

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Dobra si. Kod mene ovaj mjesec teza susa. Samo dva puta u mjeec dana. Uvece nestane vode pa mi se mrsko nakaniti. Ne mogu ja zaspati ako se poslije ne istusiram. A zadnji put me poslije pocelo boljeti ispod stomaka i u donjem dijelu ledja. Na svakih petnaest minuta. Ja se spremila da idem u bolnicu kad ono prestade. Bili laznjaci. Kako sam se obradovala cijelo vrijeme sam kukala kako cu doktorima u oci pogledati. Znat ce sta sam radila [sm=jezicek.gif] Od tad mm mi vise i ne prilazi. Sta ce jadnicak presjedne mu svaki put [sm=smiley36.gif]

Ako ces da ti kazem iskreno, mm ima veci strah od mene... zato smo skontali znakovni jezik da se moze orijentisati da li da nastavi ili da stane, da li da mijenja tempo ili ne [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Prije toga, svako malo stane i pita jel boli, jel boli [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

blue moon -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 15:13:53)

Najvise terminusa u novembru. Pa vi sad se probajte opravdati da niste gledale Greya [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

Hajde nije bitno šta smo gledale, bitne su dvije crtice [sm=smiley36.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 15:19:23)

Ja kad sam saznala da sam trudna svi se raduju a ja ono ko zabrinuto govorim. Sta cu reci narodu. Svi ce znati sta sam u kinu gledala [sm=smiley36.gif]
Kako cu se opravdati [sm=smiley36.gif]

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 15:24:05)

Ja kad sam saznala da sam trudna svi se raduju a ja ono ko zabrinuto govorim. Sta cu reci narodu. Svi ce znati sta sam u kinu gledala [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] slusam jednu djevojku kako govori: kako cu ljudima i svojima reci da sam trudna... svi ce znati sta sam radila...
Eto drugima roda donijela bebu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 15:26:40)

Helou zene, sta ima, kakve ste? Kako pupe slusaju?
Mi smo imali dinamican vikend, u subotu smo se svi okupili kod sveki, mi preuzeli L. Ona naravno i juce i prekjuce a boga mi i danas poremetila ritam. Kako je valjda pozelila i nas i seku i igracke...sve... tako da ne spava po danu pa sam danas slomljena jer smo same.
Mm je danas zavrsavao papirologiju. Nora je konacno dobila maticni broj i rodni list [sm=bravo.gif] uspio je i zavrsiti zdravstvenu. Koji su ovo kreteni gdje god da dodjes. Nama socijalno prvi komsija, i zavrsio covjek rodni list i taj famozni maticni i svrati u socijalno da zavrsi zdravstvenu
kad oni: zao nam je nemamo zdravstvenih moracete na Skenderiju [sm=smiley36.gif] tako da je jadnicak klapnuo do Skenderije, zavrsio zdravstvenu ali tamo nisu imali bar kodova da nalijepe [sm=smiley36.gif] pa je onda klapnuo do posla u kadrovsku...
ma nahodao se pravo. sutra ce cips i poreznu i da meni preda za porodiljsku ako stigne. u srijedu smo planirali aBd Noru voditi na vakcinu.
on otisao na posao ja raskrcila po kuci, sudje od rucka, nekih letecih stvari pospremila... u dnevnoj lom [sm=smiley36.gif] L je sve svoje igracke istresla pa malo legne malo tablet malo lego, malo druge igracke... N spava od 1 ali je partijala do 1 od 9. ona noc spava super ali je po danu kriza.
ja malo slomljena od ovog vremena ai sinoc smo sjelili gledali filmove. cure zaspale. veca oko 8 i nesto manja oko pola 10 pa nas dvoje pristavili filmove...odgledah i Magic Mike-a [sm=smiley36.gif] (onaj sa striperima ako koga zanima - nije los)

ovdje se vidim nije nista mijenjala od kad nisam navracale, trudne su i dalje trudne...vidim ima i novih clanica (dobrodoslicu im zelim)...sve standardno...i vidim prica o sexu...standardno [sm=smiley36.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 15:28:24)

[sm=zmeden.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] slusam jednu djevojku kako govori: kako cu ljudima i svojima reci da sam trudna... svi ce znati sta sam radila...
Eto drugima roda donijela bebu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

vjerovala ili ne ja sam to prije 3-4 godine dozivjela od drugarice, kad je ostala trudna i rekla mi kaze ofirno mi sad sa roditeljima...reko sto (ja ko blecak) pa kaze eto sad ce svi znati da sam se sexala...jok reko eto drzis se za ruke sa muzem a roda ce bebu donijeti [sm=zmeden.gif]
ne kontam ja to nikako

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 15:35:02)

Haha bas je smjesna
A mi novembarske terminuse smo uhvatile pravo vrijeme za igru-februar tad se i macke keksiraju [sm=jezicek.gif]

Joj zene pa ja jedva drzim laptop, sve me nesto steze, zateze, ne mogu da se namjestim, pa mi stol nizak, pa mi secija visoka, nemam radnog stola, on bi mi odgovarao vjerovatno...
Ja ispratila mm-a na posao, prije toga rucali, ja mu spakovala nesto i za ponijeti , hrana im na poslu bezveze, pa imam nekog sudja da operem, iz masine da izvadim cisto, pa cu onda da legnem vala, oci mi se sklapaju

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 16:01:58)

svakakvih ljudi ima.. stid ih svakavih, normalnih stvari [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

LTM pa stvarno nisu normalni sa tom papirologijom... bgm kao da usvajate dijete, a ne da prijavljujete svoje [sm=smiley13.gif]

ziel batali laptop, odmori se [sm=smiley1.gif]

P.S. moram reci da se divim svim zenama koje su u poodmakloj trudnoci, a uspiju same odrezati nokte na nogama... ja sam nesto jedva to sinoc uradila... sve i nekako ali mali i domali prst su me napatili... ako mm mi to ne mogne uraditi idem pedikeru [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 16:12:24)

svakakvih ljudi ima.. stid ih svakavih, normalnih stvari [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

LTM pa stvarno nisu normalni sa tom papirologijom... bgm kao da usvajate dijete, a ne da prijavljujete svoje [sm=smiley13.gif]

P.S. moram reci da se divim svim zenama koje su u poodmakloj trudnoci, a uspiju same odrezati nokte na nogama... ja sam nesto jedva to sinoc uradila... sve i nekako ali mali i domali prst su me napatili... ako mm mi to ne mogne uraditi idem pedikeru [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ja sebi i rezem nokte i lakieam i nosim obucu koja ima pertle. Jest da se razlijepim na sred hodnika ko fleka kad oblacim obucu pa mi se smiju ali jos uvijek ja to sama i ne dam drugima da mi pomazu. Ja sam inace malo cudna. Ne volim da se oko mene igra i titra. Nisam naucila da mi se ugadja [sm=smiley36.gif]Jedino mi je ruzno kad se tusiram i kupam. Kod mene kada s onim odignutim dijelom da se moze sjesti. E yu ne mogu nikako da se namjestim [sm=smiley36.gif]

mom2B -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 16:27:34)

Ja sebi i rezem nokte i lakieam i nosim obucu koja ima pertle. Jest da se razlijepim na sred hodnika ko fleka kad oblacim obucu pa mi se smiju ali jos uvijek ja to sama i ne dam drugima da mi pomazu. Ja sam inace malo cudna. Ne volim da se oko mene igra i titra. Nisam naucila da mi se ugadja [sm=smiley36.gif]Jedino mi je ruzno kad se tusiram i kupam. Kod mene kada s onim odignutim dijelom da se moze sjesti. E yu ne mogu nikako da se namjestim [sm=smiley36.gif]

oplakah [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ma ja uvijek gledam da sebi olaksam... ako ja ne mogu nesto da uradim nije mi problem da trazim od nekoga da to uradi za mene... Vidjela sam koliko se moja mama patila, sve je htjela sama, nije htjela da trazi pomoc od drugih i sad nema snage za osnovne dnevne stvari... izgleda da je pregorila [sm=smiley13.gif]
S druge strane, i ja cu pomoci kome god treba i kad god treba... Nakon laparotomije mm me kupao sve dok nisam mogla sama dohvatiti sve dijelove tijela, plus pomagao mi je da izadjem iz kade... Suma sumarum, treba se pripaziti [sm=smiley2.gif]

Elastigirl -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 16:29:51)

Ja sam sinoc bas imala problem sa kupanjem, jedva sam se ubacila u kadu, kako me bole i kosti karlice to je bilo kao nilski konj da pokusava uci [sm=smiley36.gif]

Nokte sama jos uvijek sijecem, jedino sto ne mogu jeste depilirati dolje jer ne vidim nista pa to sa ogledalom. Veceras sam sa mm dogovorila dam i uradi none sa oni braun depilatorom pa da oept budem jedan period rahat i tako.

A sto se tice keksa...i mi smo jos uvijek na jednom sedmicno [sm=smiley36.gif] pa vidjet cemo sta ce biti do kraja, mada sto kaze ziel ja dok se namjestim nije mi vise ni do cega [sm=smiley36.gif]

jos malo i kraj radnog vremena, imam kuci spremljenu veceru tako da cu samo ugrijati a veceras moram malo i peglati [sm=zz_playfull.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 16:41:03)

oplakah [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Ma ja uvijek gledam da sebi olaksam... ako ja ne mogu nesto da uradim nije mi problem da trazim od nekoga da to uradi za mene... Vidjela sam koliko se moja mama patila, sve je htjela sama, nije htjela da trazi pomoc od drugih i sad nema snage za osnovne dnevne stvari... izgleda da je pregorila [sm=smiley13.gif]
S druge strane, i ja cu pomoci kome god treba i kad god treba... Nakon laparotomije mm me kupao sve dok nisam mogla sama dohvatiti sve dijelove tijela, plus pomagao mi je da izadjem iz kade... Suma sumarum, treba se pripaziti [sm=smiley2.gif]

Ja sam naopaka, ja to priznam. Imam oko sebe uvijek nekog da uleti da mi pomogne. Ali ja sve moram da imam pod kontrolom. Drugima cu uvijek pomoci, ali rijetko cu zatraziti da neko nesto ucini za mene. Nekad me bude strah da cu se probuditi jedno jutro i necu moci ustati iz kreveta. Ali takva sam. Mijenjam se ali polahko, sto bi rekli mravljim korakom. Mozda se sad promijenim kad dodje beba pa obaveze i neke poslove prebacim na druge [sm=smiley36.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 16:43:16)

IZVORNA PORUKA: Elastigirl

Ja sam sinoc bas imala problem sa kupanjem, jedva sam se ubacila u kadu, kako me bole i kosti karlice to je bilo kao nilski konj da pokusava uci [sm=smiley36.gif]

Nokte sama jos uvijek sijecem, jedino sto ne mogu jeste depilirati dolje jer ne vidim nista pa to sa ogledalom. Veceras sam sa mm dogovorila dam i uradi none sa oni braun depilatorom pa da oept budem jedan period rahat i tako.

A sto se tice keksa...i mi smo jos uvijek na jednom sedmicno [sm=smiley36.gif] pa vidjet cemo sta ce biti do kraja, mada sto kaze ziel ja dok se namjestim nije mi vise ni do cega [sm=smiley36.gif]

jos malo i kraj radnog vremena, imam kuci spremljenu veceru tako da cu samo ugrijati a veceras moram malo i peglati [sm=zz_playfull.gif]

Mi lagano prelazimo na vuciji stil. Ja legnem na bok a mm moze pored mene samo da zavija [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (28.9.2015 16:44:30)

kod nas je papirologija inace uzas...za sve za sta uhvatis.
sreca pa smo eto zavrsili donekle. nek je tu zdravstvenu sredio.mada ima i sutra da se nahoda. doki meni za porodiljsku preda. dok ode u cips, pa u poreznu... ma cirkus stvarno. tacno covjek treba da casti ako nesto zavrsi od prve.

moje obje spavaju...i ja malo zakunjala...na foxu mi ide omiljena serija Lie to me [sm=smiley36.gif]

ja sam sama sebi sve radila do zadnjeg dana, i gospodjicu sredila (ono sto se nije mogla depilacijom pocupati) i nokte rezala, lakirala...peglala...joj imam peglati. juce sam oprala ves od curica...puna masina sitne robice...treba to kasnije peglati a mrsko mi.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  79 80 [81] 82 83   Sljedeća stranica >   >>