Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (29.9.2015 22:38:48)
|
Vecer [sm=smiley1.gif] Stigla sam vas danas citati, da vidim sta se desavalo zadnjih 5 dana[sm=smiley1.gif] Trudnice jos uvijek trudnice, vidim pricalo se i o sexu, kod mene ga ima sve manje i manje, kontam nisko nosim svakako pa da necu sta pruzrokovati, strah me... Ali mislim da je mm strah[sm=smiley36.gif] Sto se tice poroda, ponekad se probudim s tom mislju, kao sad ce to, hocu li se snaci i tako, ali realno ne razmisljam o tome, molim Boga samo da sve prodje dobro, a da li cu se vise i manje napatiti to mi nije sad bitno..... ali prizeljkujem porod kao u LTM[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Kad je rijec o strijama, meni se jos uvijek nisu pojavile, a nadam se da i nece, mada sam im sklona jer sam kao tinejdzerka dobila par zbog naglog razvoja[sm=smiley36.gif] A mazem se bas svako vece, sa HIPP mama uljem ili puterom, mada mislim da je to genetski.... Juce dok sam set_ala sa mamom stavila sam prvi put pojas za trudnice po preporuci doktorice, tako da sam se osjecala sigurnije, da mi pridrzava bebu[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ja sam zvanicno u 8. mjesecu, 31+5, a sto se tice kilograma sa 66 sam dosla na 73, s tim da sam ja imala na pocetku velike mucnine pa sam bila smrsala na 64 kile. LTM maloj N cestitam mali rodjendan i na rodnom listu sa JMBG[sm=bravo.gif] Trudnicama koje su bile na kontrolama cestitam na urednom UZ, da samo i ostane sve tako dobro[sm=bravo.gif] Novim clanicama zelim dobrodoslicu i ugodno druzenje na rr[sm=smiley1.gif] Mamicama i njihovim [sm=duda.gif] saljem [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
|
|
|
|