Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (30.9.2015 13:14:25)
|
Dancek [sm=smiley1.gif] Moram i ja uzeti taj Chicco omeksivac ovih dana, pa da krenem prati bebine stvari, ali se prije toga nadam da ce se proljepsati vrijeme pa da mi se sve to moze susiti, bar da ne bude kise. Eh dobro bi mi dosla sad masina za susenje, ima li koja zenica istu, i je li prakticna, jeste li zadovoljne? Leptirko Ja jutros stigla kuci, bila kod svojih, tako da krevetic stoji uredno slozen, nismo jos ni najlon skinuli, a ne stigli montirati[sm=smiley36.gif] Ovih dana imamo nekih babina za obici, tako da ne vjerujem da ce ove sedmice mm montirati krevetic, a ja jedva cekam da vidim kako ce se uklopiti u spavacu sobu[sm=smiley1.gif] Tebi sretno sutra na kontroli, javi nam kako napredujete. Trebam kupiti jos podlogu za presvlacenje bebe, i imam skoro sve stvari, osim apoteke, njege i sitnica u DM, flasica, duda varalica, i sl. Sutra idem i ja na kontrolu, ali prvi put sam se narucila na GAK, kod dr Dekovica, tako da se nadam da ce mi on i ostati do kraja trudnoce, a porodit ce me onaj koji taj dan bude dezurni[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|