Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (21.9.2015 22:07:14)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: *nur* IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: Farah 00 Evo ja se vratila iz Fisa, a sad ce me mm odvuci na vjezbice, u pola 5 pocinju. Ne znam ko je neki dan spominjao da je kupio Aventovu flasicu u Fisu, te da dodje gratis ona jedna pipa 1+, ja danas trazila, nemaju nista od Aventa, pitam tetu, kaze ona ne rade uopse nista sa Aventom[sm=zmeden.gif] Moze biti da sam ja nesto pobrkala. Kupila jos jedan paket tetra pelena, jos jedan peskiric pcelica maja i vrecu za spavanje. Ziel Jel se svario burek[sm=smiley36.gif] Sto se tice carobno, ona ce ostati u bolnici 5 dana, kako se i ostaje poslije CR. aidana Kako je stomak u malog, ima li jos proliv? Pcelice pusti tm da izabere navijacku opremu, ti si birala svojim princezama[sm=smiley36.gif] Moj hoce da kupi onaj baldehin za krevetic, a meni to nekako kicas_to, zato sto nisam naisla ni na jedan da se meni svidja, sve sa nekim ukrasnim satenskim trakama, al sta cu popustit cu mu, kad hoce to za svoju princezu[sm=smiley36.gif] I ja se sjecam da sam procitala da je bila neka akcija aventa u fisu. Valjda nismo i ti i ja pukle [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I to da je kostalo 16 km. Ja provjerila cijenu na svojoj flasici koju sam kupila u baby centru pise 19 km, i jos paket duda 13,nesto... ne kontam. Ovdje rekose da su kod njih avent proizvodi najjeftiniji[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Mozda nije ista vrsta flasice. Malac je dobro, nije vise isao na wc. Hvala sto pitas. Rucao je rizu, pio caja, jeo stapica...eno mm ga odveo na engleski. Ma garant mu je nesto juce malo zasmetalo, a onda na to popio flasu jogurta. Pa i da mu nije bilo nista proradio bi mu stomak [sm=smiley36.gif] Mm je nedavno u lindexu vidio krznenu bijelu bundicu do pola ledja sa nekom dijamantskom kopcom[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kaze kupice svojoj princezi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nisam jos uvijek sigurna da li se salio ili ne[sm=smiley36.gif]....svakako to ne bi navukla bebi[sm=smiley36.gif] Niste se zbunile.jeste neko rekao da je kupio u fisu. Ali se ne mogu sjetiti.ko [sm=zmeden.gif]. Jer sam ja pitala gdje je kupila obzirom da sam uzela u dm-u a nisam dobila duplu dudu. I da, u dm- sam platila 14 KM i nesto ltm mashallah ljepotice [sm=zz_inlove.gif] A sto sam vas zadeverala za Fis i Avent ja sam kupovala tu flasicu i dobila sam gratis dudu za 1+ pored one 0+.Dude varalice takodje dvije i ne samo to vec i Avent izdajalicu,silikonske bradavice i to je sve po 3-4 KM izdajalica 6-7 KM jeftinija.Ta teta u ovom nasem Fisu u Sarajevu nema pojma,jer u Fisu u Vitezu gdje sam i ja uzela nema sta nema od Aventa ja sam se zadrzala na tom odjelu parem 30-45min pogubila sam se.Cuj ne posluju sa njima [sm=smiley36.gif] Misterija rijesena [sm=smiley36.gif] Nismo znali da je onaj veliki Fis u Vitezu, tamo stvarno nema sta nema, ovaj u Sarajevu nema neku ponudu. U ovom nemaju nista od Aventa. Kad budem isla kod svojih za Bajram vidjecu ima li bar u njihovom Fisu Aventa[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|