aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (21.9.2015 15:13:16)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: aidana Dobro jutro zene [sm=zz_wavespin.gif] Ja jutros poranila a nije mi bilo do toga [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Lose spavam vec 3 noci, odnosno ne spavam nikako. Preksinoc sam legla tek u 6 i spavala do 9 i to je bilo to od mene. Sinoc zaspala u pola 11 kad 2 sata kasnije zovu mm da su im provalili u kancelariju, razbudim se i opet nisam spavala do 5. Jutros ukljucila vec, okupala se, malo pospremila, napravila nam dorucak i taman krenula s malcem na radionicu kad se on poceo zaliti da ga boli stomak. Dobio proljev...nazovem ja mm da ga upitam je li sinoc normalno kakio kaze nije imao je proljev, rekao sam ti. Ja nisam to cula, pa sam mu jutros dala jogurt i on popio pola litre [sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] bice nam veselo citav dan[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Ugl odustanemo od radionice, presvucemo se, evo ja sad kafu popila pa cu malo usisati i prebrisati podove. Ja sam kao i LTM prvo dijete dobila sa 29 a drugo cu aBd sad sa 32, i to je to od mene [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Poslije ovoga cu dole dobro zakljucati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Najavila sam mm da ce mi veceras pomoci sa brijanjem gospodje [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sav se unervozio[sm=smiley36.gif] Sad malo dijetalne ishrane :). Da ga prodje sto prije. A, sto ne ides na depilaciju? Lakse ti, a i duze dlake ne rastu :) [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] znaci aidana kod tebe veceras dernek [sm=smiley36.gif] ne znam vala ja sam isla na depilaciju svo vrijeme i taman pred porod se lijepo sredila... sad cu nekad uskoro otici da se opet sredim, da mogu suknje u setnju da oblacim [sm=smiley1.gif] dosta vise vala helanki i pantalona, dojadilo. ja sam rahat sa depilacijom. odem fino kod moje druge sto me odrzava evo vec 8 godina, i rahat budem po 2 mjeseca, nekad i vise. ne bih tog rahatluka. one brijace koristim samo za pazuh. tu ne cupam. nesto nisam zainterosavana za cupanje oko limfinih cvorova, sta ja znam. ima zena cupaju i ok im je to, ja sve zivo sem pazuha radim. nije mi mrso svaki 2-3 dan britivcu i malo zagladiti, ne rastu bas puno ja sam isla na brazilsku depilaciju do prosle godine, ali kako sam dobila eserihiju odlucila napraviti pauzu dok to ne rijesim, u tom i zatrudnim i nisam vise isla. Bojala sam se naprezanja u trudnoci jer je meni to izuzetno bolno... pogotovo nakon spontanog. Radila sam samo bikini zonu i noge a ostalo brijala. Zadnji put sam i isla kod one tvoje LTM, mislila sam opet pred porod ali meni tako sporo rastu dlake u trudnoci da izmedju dva odlaska na ctg ne mogu dovoljno narasti za depilaciju voskom. Tako da ja sama aparaticem predjem samo noge, treba mi bukvalno 5 min a gospodju obrijem onako na slijepo. Planiram poslije poroda opet ici na brazilsku jer znam kako budem lijepo rahat.
|
|
|
|