ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (21.9.2015 8:47:44)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: LieToMe Jutro vam [sm=smiley1.gif] Ja uzivam u ovom kisnom i oblacnom vremenu, N spava (sinoc je malo mucili grcevi, zaspala je oko pola 12 i do pola 6 i evo jos pajki), ja pojela onu svoju maticnu mlijec, utoplila se, malo sam se izgleda prehladila (spavala sam dviej noci pored otvorenih vrata od balkona, znam do mene je)... Mislila sam da cemo N i ja skitati a vidi vremena, ne izlazi mi se iz kuce. Mozda predvece kad mm dodje sa posla odemo do konzuma i do cm-a kupiti nekih djidja, pelena i malo se provrtiti... vidjecu kakva budem necu nista unaprijed da pricam. Nemam prati, peglati, juce sam prebrisala sve sto sam imala kad je mm odveo L kod mojih...tacno da uzivam cijeli dan, da se izlezavam i gledam tv...i da slinim [sm=smiley13.gif] Jutrooo Ja sama ipak. Sestra danas ne radi, pa sam.A. poslala u vrtic. I mi smo prespavali noc [sm=bravo.gif]. Doduse, ja sam.se budila jer se mali natezao. Primjetila sam.da zadnja dva tri dana se nateze kad treba da kaki. Jel i tvoja N? Kontam.da nije od kapi[sm=zmeden.gif]. Bar ne place... Lezi i odmaraj. Vrijeme za spavanja. I cijela sedmica ovakva.. ziel spavaj. Iskoristi i odmori dok mozes. Jos si na bolovanju..ma milina [sm=bravo.gif] Ma ne nateze se nesto previse, super joj je kaka, ali skontamo joj na faci da kaki [sm=smiley36.gif] i kaki mi svaki drugi dan, do duse rekose mi je da za dojene bebe normalno da nemaju vise dana stolicu, kad samo doje, jer ona je samo 2 puta probala ad, sa L sam recimo dobre 3 sedmice u pocetku uspostavljala dojenje pa smo joj stalno davali ad i cesto je kakila. Ma nju uhvati navece pred spavanje, oplace turu tj vristi...i izgleda dok se ne izvristi i ne zaspe. Ne pomaze ni sika, ni masiranje... e jos ne skontasmo jel nesto sto ja pojedem pa njoj skodi, pa tek je navece uhvati ili ona to od viska energije malo vristi i zaspe. Ja se nadam da ce bar jedan dan biti lijep da izadjemo nas dvije u skitnju. Kojeg je Bajram, 24 ili 25??? 24-og je Bajram, cetvrtak. Haj na baklavu [sm=smiley36.gif]. Ova nema zatvor..sad ima oko 3 stolice u 24 sata...i nirmslna je, kasasta i zuta...al.eto primjetih da se nateze i ispusta usput one zvukove haha.. Vjerovatno se N naguta vazduha..pretpostavljam ako halapljivo jede. A znas da inace grcevi idu u nekim intervalima. Bas u teskim slucajevima muce po cijeli dan
|
|
|
|