Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (20.9.2015 13:55:04)
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: Farah 00 Evo i ja se od jutros razvrijednila, da sta uradim dok ima vode, medjutim jos uvijek nije nestala. Juce je oko 10 ujutru nestala, a inace ovih dana bila je redukcija od 12 do 3, i svako vece nestane oko 11-12, ma uzas zivi, najgore je bez vode. Kako sam ja cula, ova redukcija ce bas potrajati, nije to nesto privremeno, od zaove svekar radi u vodovodu, pa nam je tako rekao. Oni koji zive na nizem spratu imaju vode i kad je redukcija, samo slabiji pritisak, ja sam na sedmom pa nemam[sm=smiley13.gif] Znam osjecaj kako boli rez poslije operacije, jer sam imala i ja operaciju prije godinu i po dana, ali prodje i to, a Carobno zna da je ta bol zbog njene princeze, a ta bol svakako prodje[sm=smiley1.gif] Kad smo kod godina, ja spadam u ove starije, u oktobru punim 32 godine, a udala sam se sa 27, tako da u oktobru punim i 5 godina braka[sm=smiley1.gif] mojbebac normalno je da imas tremu, ipak se priblizilo, eto tebi tvog princa[sm=bravo.gif] Znaci ni ti nista uvece ne radis [sm=smiley36.gif]Nisam jedina [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nista ni ja ne radim, a sve mi zao, onako se ispruzim ispred TV i sve zalim sto ne mogu nista raditi[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|