Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (18.9.2015 21:34:13)
|
IZVORNA PORUKA: blue moon IZVORNA PORUKA: Farah 00 Cestitam nasoj Carobnici na divnoj princezi, mashallah bas je napredna, a mami zelim brz oporavak da do Bajrama bude sa svojom princezom kuci[sm=smiley27.gif] maksi eto sigla vama i princeza u familiji, a cestitami i strini[sm=smiley36.gif] Rose i ja kad sam otvarala onaj snimak UZ sto si postavila kod djecaka vidjela samo glavu, al nisam nista pisala, kontam to ja nesto ne vidim dobro[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] LTM javi nam da li se N svidjela ljulja, da znamo isplati li se kupovati[sm=smiley1.gif] blue moon jesi li bila danas na vjezbama u Skerlicevoj, ja trazila pogledom da vidim mogu li skontati koja si ti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mom2b Super za uredan UZ[sm=bravo.gif] mojbebac Sretno u cetvrtak, da sve prodje na najbolji nacin[sm=bravo.gif] Sto se tice pranja i peglanja bebecih stvari, ja sam planirala iza Bajrama sve to polako prati, peglati i sloziti u djeciji ormar.... Mama me neki dan nazvala i kaze bolje ti je da sad to sve fino operes dok je lijepog vremena da se moze fino susiti [sm=smiley36.gif] Ja sam planirala kolica koristiti i prije proljeca, nekako mi to kasno, moze biti lijepih dana i zimi za izaci sa bebom nakratko, ili bar do trznog centra, pa moracu izaci iz kuce[sm=smiley36.gif] Super je i ta informacija da u Fisu uz tu jednu aventovu flasicu dobijes gratis tu drugu pipu, ja gledala sama ta pipa u DM oko 10-12 KM, a flasica 0+ oko 16 KM Bila sam na vjezbama, znaci i ti si dosla, kako ti se cini za prvi put, danas je bas bilo vruce....meni je super, sigurno cemo nesto pametno cuti, a najvaznije je sto mi nekako jaca samopouzdanje.... Uzecu i ja kolica do proljeca, samo necu zuriti odmah sa kupovinom, a za pocetak ce posluziti ona nosiljka/autosjedalica... http://www.ringeraja.ba/forum/micons/m8.gif Ma ja planiram ko Rose ako bude nekog finog vremena i u decembru izaci s kolicima, ko ce cekati proljece[sm=smiley36.gif] Super su vjezbice, ja sam bila medju one 3-4 sto su radile vjezbe, ostale nisu[sm=smiley1.gif] I ona teta sto nam odrzava vjezbice sjedila je tik ispred mene[sm=smiley1.gif] Mozda skontas koja sam ja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|