blue moon -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (19.9.2015 10:27:36)
|
IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: blue moon IZVORNA PORUKA: Farah 00 Cestitam nasoj Carobnici na divnoj princezi, mashallah bas je napredna, a mami zelim brz oporavak da do Bajrama bude sa svojom princezom kuci[sm=smiley27.gif] maksi eto sigla vama i princeza u familiji, a cestitami i strini[sm=smiley36.gif] Rose i ja kad sam otvarala onaj snimak UZ sto si postavila kod djecaka vidjela samo glavu, al nisam nista pisala, kontam to ja nesto ne vidim dobro[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] LTM javi nam da li se N svidjela ljulja, da znamo isplati li se kupovati[sm=smiley1.gif] blue moon jesi li bila danas na vjezbama u Skerlicevoj, ja trazila pogledom da vidim mogu li skontati koja si ti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] mom2b Super za uredan UZ[sm=bravo.gif] mojbebac Sretno u cetvrtak, da sve prodje na najbolji nacin[sm=bravo.gif] Sto se tice pranja i peglanja bebecih stvari, ja sam planirala iza Bajrama sve to polako prati, peglati i sloziti u djeciji ormar.... Mama me neki dan nazvala i kaze bolje ti je da sad to sve fino operes dok je lijepog vremena da se moze fino susiti [sm=smiley36.gif] Ja sam planirala kolica koristiti i prije proljeca, nekako mi to kasno, moze biti lijepih dana i zimi za izaci sa bebom nakratko, ili bar do trznog centra, pa moracu izaci iz kuce[sm=smiley36.gif] Super je i ta informacija da u Fisu uz tu jednu aventovu flasicu dobijes gratis tu drugu pipu, ja gledala sama ta pipa u DM oko 10-12 KM, a flasica 0+ oko 16 KM Bila sam na vjezbama, znaci i ti si dosla, kako ti se cini za prvi put, danas je bas bilo vruce....meni je super, sigurno cemo nesto pametno cuti, a najvaznije je sto mi nekako jaca samopouzdanje.... Uzecu i ja kolica do proljeca, samo necu zuriti odmah sa kupovinom, a za pocetak ce posluziti ona nosiljka/autosjedalica... http://www.ringeraja.ba/forum/micons/m8.gif Ma ja planiram ko Rose ako bude nekog finog vremena i u decembru izaci s kolicima, ko ce cekati proljece[sm=smiley36.gif] Super su vjezbice, ja sam bila medju one 3-4 sto su radile vjezbe, ostale nisu[sm=smiley1.gif] I ona teta sto nam odrzava vjezbice sjedila je tik ispred mene[sm=smiley1.gif] Mozda skontas koja sam ja[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] I ja sam bila među te 3-4 sto su radile vježbe, mozda sam bila druga ili treca desno od tebe hehe...cini mi se da vecina zena nije htjela raditi vjezbe vise zbog vrućine nego zbog toga sto ne smiju...nesto kontam hoce li iduci petak biti vjezbi, bice drugi dan Bajrama. Ziel sretno sa generalkom, mi cemo sutra, cekamo da malo zahladni pa da poradimo kucu, danas samo pijaca i shopping :)
|
|
|
|