UmmuHamza2305 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (18.9.2015 13:18:30)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: *nur* IZVORNA PORUKA: ziel I flasice i bebecu odjecu, kad je vrijeme da peremo? 2-3 nedjelje pred termin? ma ja cu mozda i ranije i sloziti u komodu, nemoze se uprasiti kada je zatvoreneo.Posteljinicu, dekice i slicno sam kontala isto oprati ranije pa umotati u nas carsaf i staviti u komodu ili u krevetac kada ga kupim aBd.Jer neznas i kada ce aBd porod krenuti I meni je sve to na pameti, nezz kad ce krenuti, hoce li me iznenaditi ranije, sjetim se ove jedne komsinice 3 nedjelje prije termina se porodila a i MAM je cini mi se 18 dana prije termina.... Nisi jos krevetic nabavila? Ja ga smjestila vec i svaki dan zastanem pored njega i komodice i gledam hihi [sm=zz_rolleyes.png][sm=zz_wub.gif] Ja danas ispeglala zadnju turu odjećice.. Ne znam šta će se uprašiti, zatvoreno je.. Krevetić će mi sutra stići, in shaa Allah..Kolica mi ne trebaju do proljeća, na komodice, ljulje i slične stvari ne namjeravam bacati pare,a i svoje sam upozorila da mi ne kupuju Onu korpu za iznošenje sam uzela od bratovog malog, i oni su je upotrijebili samo na dan izlaska iz bolnice i nikad više.. oprala sam ju u mašini i smjestila u ormar.. Kod nas nema vode, a imam tonu posla [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|