LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (18.9.2015 8:25:19)
|
Jutro [sm=smiley1.gif] ja se raspisala na onoj tamo temi beba i sjetim se da nisam pozdravila drugarice. Moji ukucani spavaju, N je ubandacena, budila se oko 4 i nesto (vise ni ja ne znam kad tacno), opet je sastavila 6 sati u komadu [sm=bravo.gif] i oko pola 7 je sikila i evo drinca, a i oni separatisti u spavacoj drincaju [sm=smiley36.gif] ja se vise nisam vracala u krevet nego sam bila vrijedna, sredila kuhinju tip top, arfom izribala radnu plocu, sporet, rernu...sudoper...cak i visece prebrisala. onda uzela pronto pa i stolove uglancala. ostane mi kasnije kupatilo. mm je juce usisao, za vikend cu balkon, prozore i cvijece i ko pista sve. imam nesto malo za peglat ali sutra cu, danas mi dolazi kuma na kafu...rucak imam, ma milina... carobno jutro mila, sretno danas. drzim ti fige i javni se obavezno. ostale imate mahanje i pusu ninuska tvoj masala kaki [sm=smiley36.gif] i N je tako u pocetku sad jednom dnevno ili jednom u 2 dana...valjda kako puno doji a i ja pazim sta jedem... tacnije pravo malo toga mogu da jedem a da njoj ne skodi. paradajz mi je preksinoc prisjeo...a i patronazna mi je rekla da krupnije bebe koje doje ne smiju puno zeljeza da unose tj da ja ne jedem voce i povrce sa puno zeljeza jer to im uzrokuje grceve kad je pocela nabrajati zamantalo mi se... u principu sve sa korom paprike, krastavice, grozdje, kruske, spinat, kupus, prokule, grah...smokve, sljive...jal ima koru, jal je bogato zeljezom [sm=smiley36.gif] a smijala sam se drugarici kad rece jelovnik joj meso, hljeb, makaroni, krompir...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] sinoc mi oci ostale na domacem grozdju, da sam trudna koni bi mi cmicak iskocio [sm=smiley36.gif] ali kontam bolje da ne jedem a da ona spava nego da ko zombi tumaram
|
|
|
|