Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (17.9.2015 19:02:45)
|
Carobno Drzim ti fige sutra, nadam se da ce ti sutra i raditi cr da ne cekas nedjelju... Uskoro ocekujemo aBd i tvoju princezu[sm=bravo.gif] I ne zaboravi selfie da nam posaljes[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Rose jesi li slucajno vidjela ima li tih majica za dojilje dugih rukava, obzirom da ce biti zima kad se ja aBd porodim[sm=smiley1.gif] Mada mislim da sam ja smotana i za maramu i tu majicu, meni samo posebna soba moze pomoci, ako se to moze nazvati dojenje u javnosti[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sandraci dobro nam dosla, zelim ti ovdje lijepo druzenje, te do kraja urednu trudnocu i lagan porod..... Leptiri Jesu li bili rezultati Tsh? Danas vrucine i sparine... imala sam obaveza po gradu, inace bi bila samo kuci i spavala.... Jutros oko 10 bila sa drugaricom na kafi kod mene u mahali, zatim krenula u grad, kad meni frizerka (frizerski salon u mojoj zgradi) rece sta si se ti nadigla trudna hodati po ovoj vrucini, eto te ko penzioner[sm=smiley36.gif] Uglavnom bila sam na transfuziologiji, radila titar antitjela, zatim isla po uputnice i recepte, zatim u apoteku, kupila Roghan, jedino ne znam da li da idem u ambulantu da mi daju injekciju, MM kaze da ce mi on dati, a ja se bojim[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Mozda odem do svekrve da mi ona da, ipak je doktorica, pa sam sigurnija [sm=smiley36.gif] Usput sam kupila u DM 4 paketa Vir ulozaka, zadnja cetiri bila na polici, inace bi vise kupila[sm=smiley36.gif] U poteci sam kupila i dva pakovanja mrezastih gacica, L velicina, otpakovala sam, ove moje su izgledom kao bokserice[sm=zmeden.gif] Al uglavnom udobne su i odgovara mi velicina[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|