lala88 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (18.9.2015 12:14:04)
|
zdravo [sm=nosecka.gif] i [sm=zz_showoff.gif] evo i mene Svasta nesto procita, pola ne zapamti. Kad smo kod hrane, ja neki dan jela grozdje nisam znala da ne smijem, B je prdio haus. I ja sam pocela davati waya kapi, i B se vrate grcevi, moracu na sirup se vratiti. Ali kako mu dajem waya kapi stolica je ko iz medicinski udzbenika, prije je znala biti i tamno zuta i vodenasta, a sad pravo zlato. Kad smo kod pelena, ja cu ih uskoro iz fabrike narucvati. Koristim pampers i prvi mjesec sam potrosila 5 pakovanja po 68komada, B imao pelenski osip i mjenjala mu svaki put kad je kakio, a on fala Bogu kakio po 10 puta, bukvalno cim podoji odma se ukaki, a dojio svako 2h. Zadnjih 15 dana samo se po 1 navece ukaki, a po danu po 6 puta, cesto se desi da samo sto zamjenim pelenu on se opet ukaki. Al iako nema vise pelenski osip ja i dalje cima se ukaki mjenjam pelenu, tako da sam trosi po 2-3 pakovanja. Nesmijem ni da probam nekog drugog proizvodjaca osim pampersa bojim se da ce mu se vratiti pelenski osip. A vlazne maramice pere pa ga onda brisem, krema sam 7 promjenila i konacno sam nasla onu koja mu odgovara. Pocela sam raditi trbusnjake. Ostalo sve standardno
|
|
|
|