RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 16:21:57)

IZVORNA PORUKA: M.A.M.

Moja A napokon zaspala,ne znam otkud joj ovolika snaga pa da izdrzi nespavanje ovoliko,a ja pored nje samo kljucam

Rose hoces ti voditi S na vakcinu kad napuni mjesec?

odvest cu je mi se poluvakcinisemo [sm=smiley1.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 16:33:17)

IZVORNA PORUKA: ninuska

Zene..ja doslana kontrolu..6 prstiju otvorena...ukljucili mi drip

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Eto tebi bebice ubrzo abd. Da sve prodje kako treba. A curica ce dobiti najljepsi rodjendanski poklon

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 16:34:16)

Ja se porodila...prije sat i pol..otprilike...bebac povelik...3 950

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 16:37:32)

Juhuuuu [sm=bravo.gif]
Bravo za tebe draga, pa ti si sad postavila rekord u brzim porodima [sm=smiley36.gif]
Svaka cast , brz oporavak i sto brze kuci svojoj [sm=duda.gif]

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 16:37:38)

Cestitam i sve najbolje zelim i bebici i roditeljima da svi skupa zivite u zdravlju,sreci i veselju...od sveg srca zelim..

UmmuHamza2305 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 16:41:17)

Ninuska da ste žive,zdrave i sretne ako Bog da [sm=smiley1.gif]
Šta je ovo , sve brži i brži porodi.. Kad Čarobno postavi odmah selfi s poroda (ako ona bude naredna )[sm=smiley36.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 16:41:33)

Ti bas oborila rekord [sm=smiley36.gif]

MasAllah bebice,cestitamo da vam bebara bude ziva i zdrava zajedno sa vama,a tebi brz oporavak [sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 16:44:25)

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti [sm=smiley1.gif]

SEPTEMBAR

12.09. Araj [sm=modricrtici.gif]
20.09. Carobno Jutro[sm=rozacrtici.gif]
23.09. Ninuska [sm=modricrtici.gif] CEKAMOOOOO[sm=sloncek.gif]
23.09. hexe [sm=rozacrtici.gif]

OKTOBAR

06.10. Aidana [sm=rozacrtici.gif]
09.10. mojbebac [sm=modricrtici.gif]
23.10. Banancica [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR

08.11. Blue moon [sm=rozacrtici.gif]
12.11. UmmuHamza2305 [sm=modricrtici.gif]
12.11. Pcelica [sm=modricrtici.gif]
15.11. Leptirica 87
19.11. ziel [sm=modricrtici.gif]
22.11. *nur* [sm=modricrtici.gif]
26.11. Farah 00 [sm=rozacrtici.gif]
28.11. Travelove [sm=rozacrtici.gif]

DECEMBAR

07.12 Elastigirl [sm=modricrtici.gif]
14.12. Leena [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri [sm=rozacrtici.gif]
25.01. mom2B [sm=modricrtici.gif]

FEBRUAR

28.02. Isha

MART 2016.

04.03. škorpija

APRIL 2016.

08.04. suncica15

Opasno mi se osipa ovaj spisak. Ko da je prije bio duzi [sm=smiley36.gif]
MM me maloprije zove da vidi kad cemo ici u kupovinu ovih vecih stvari. Reko neka polahko ima jos vremena a ono nemaaaa. Jos mjesec i po [sm=zz_cold.gif][sm=zz_cold.gif]To ce proletiti sad pa sad

Ja sam sad saznala da mi je od prijasnje komsinice umro muz [sm=smiley13.gif] 48 godina mu bilo. Starija curica ima tek 11 godina [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 16:46:39)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Cestitam draga ninuska. Ti si gora od ltm i rose. Ti napisala dva posta. Jedan da si ostala sljedeci porodila se. Nek vam je ziv i zdrav puno godina [sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 16:48:59)

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

IZVORNA PORUKA: Leptirica87

Sretnob i s hajrom i od mene za Ninusku,da sve dobro ako Bog d prodje...
Drage moje ja imam jedno pitanje i pls da mi odgovorite ako znate....ja danas cijeli dan a i sinoc kad sam ustajala u wc imam bolove kao one menstrualne....citala sam da to trudnice osjete takav bol pred porod dok se otvaraju....pa me sad zanima jel mogu biti ti bolovi prisutni a da ne znaci otvaranje...
Hvala unaprijed i pozz za sve...[sm=smiley1.gif]

Selam alejki Leptirice :*
I ja imam te bolove, baš je neki dan otvorena tema http://www.ringeraja.ba/forum/Bolovi_u_sedmom_mjesecu_trudno%C4%87e/m_2618257/tm.htm
Ali pošto si ti na mirovanju ja mislim da je bolje da obavijestiš svoju dr [sm=smiley1.gif]

Hvala na savjetu [sm=smiley1.gif]sutra idem vadit nalaze pa cu pokusat doci do svoje doktorice,jer nekako imam osjecaj da postaju nekako malo jaci barem dok sam maliprije u kuhunji se vrtila oko sporeta....ma bit ce to dobro ako Bog da [sm=smiley1.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 16:57:59)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
evo ja se i rasplakah
svaka cast[sm=bravo.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 16:59:35)

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti [sm=smiley1.gif]

SEPTEMBAR

12.09. Araj [sm=modricrtici.gif]
20.09. Carobno Jutro[sm=rozacrtici.gif]
23.09. Ninuska [sm=modricrtici.gif] PORODILA SE 10.09. [sm=bravo.gif]
23.09. hexe [sm=rozacrtici.gif]

OKTOBAR

06.10. Aidana [sm=rozacrtici.gif]
09.10. mojbebac [sm=modricrtici.gif]
23.10. Banancica [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR

08.11. Blue moon [sm=rozacrtici.gif]
12.11. UmmuHamza2305 [sm=modricrtici.gif]
12.11. Pcelica [sm=modricrtici.gif]
15.11. Leptirica 87
19.11. ziel [sm=modricrtici.gif]
22.11. *nur* [sm=modricrtici.gif]
26.11. Farah 00 [sm=rozacrtici.gif]
28.11. Travelove [sm=rozacrtici.gif]

DECEMBAR

07.12 Elastigirl [sm=modricrtici.gif]
14.12. Leena [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri [sm=rozacrtici.gif]
25.01. mom2B [sm=modricrtici.gif]

FEBRUAR

28.02. Isha

MART 2016.

04.03. škorpija

APRIL 2016.

08.04. suncica15

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 17:03:17)

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

Ja sam sad saznala da mi je od prijasnje komsinice umro muz [sm=smiley13.gif] 48 godina mu bilo. Starija curica ima tek 11 godina [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

E ovako je kod mene bilo prije 20 godina. Moj tata je bio jos mladji. Ja sam imala tih 11 godina, suosjecam sa njima jer tacno znam kako se sada osjecaju i kroz sta prolaze[sm=smiley13.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 17:21:47)

Sta li je bilo sa Araj i Hexe? Ne javljaju se...
Hexe je cini mi se jucer imala zakazan CR...

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 17:51:34)

ninuska draga sretno i ovdje!!! nek vam je djecak ziv i zdrav, skupa sa sekom i vama!
zena poslala poruku na viber ali ja nemam kad, nemam kad [sm=smiley36.gif]

ziel kazu da je bolja ta mala razlika, kad porastu [sm=smiley36.gif] sad vjeruj mi izgleda haoticno...obje u pelenama, ova totalno nesamostalna, jedino za igru samostalna... nekad. jos ni ne prica kako treba, mislim, ocepila je kako nije nikako pricala ali jos uvijek u vecini stvari jako ovisna o meni i muzu.
a mala...beba... podoji, presvuci, nosaj, podrigni, okupaj, operi guzu...

dobro je, sbe si ponavljam bice bolje za mjesec-mjesec i po, dok ona sastavi noc, pocne konkretnije sikiti pa se budem mogla i organizovati.
nisam izludila ni danas, ali sam bila blizu...oko 3, taman majstori otisli, ova se skinula sa sike, ova starija nervozna...u to i moja mama i sveki na vrata, sa ruckom. da su se bar organizovale i da sam znala...i hajd ne budi nervozan. nista, paprike mogu i u ledaru.
uspjela sam i opeglat sav ves, prostrla ovaj sareni (to cu sutra da opeglam) i uspjela sam da L izvadim zimsku garderobu novu, i nove pidjame, da sklonim u krevet ono sto ne moze vise od ljetne, a ono sto moze to sam u plakar za narednu sezonu.
i nisam muza bacila sa 12og [sm=smiley36.gif] zbog onih majstora. cak smo skupa rucali i razmjenili par rijeci, cure spavale [sm=smiley36.gif]
[sm=bravo.gif] nisam pokojnik sto je najbitnije [sm=smiley36.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 17:53:56)

cestitam [sm=bravo.gif]...evo i septembar poceo ekspresnim porodom [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 17:56:27)

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Cestitam draga ninuska. Ti si gora od ltm i rose. Ti napisala dva posta. Jedan da si ostala sljedeci porodila se. Nek vam je ziv i zdrav puno godina [sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

ja sam bila sposobna za tipkanja ali nisam imala kad [sm=smiley36.gif] bila sam skoncentrisana na peglanje i pranje sudja dok sam cekala da svekar ili brat dodju po mene...zivota mi meni je ona pjesma nemam ti kad obiljezila ovu godinu [sm=smiley36.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 18:18:20)

Ltm sve zaboravim, jel tvoja starija ima 2,5 god.? Zar jos nosi pempas?

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 18:45:05)

IZVORNA PORUKA: ziel

moja je imala 2 god i 9 mjeseci kad smo skinuli pelenu tad su dovoljno zreli..-

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 18:46:51)

Hvala vam puno, drage moje [sm=smiley1.gif]. Da i vama koje ocekujete bebice porodi budu sto brzi i bezbolniji.
Ovdje je bas hor [sm=smiley36.gif]. Jedna beba prestane, a druga pocne plakati [sm=smiley1.gif].al sutra cemo kuci aBd.

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 18:47:55)

2,8 i nosi jos uvijek pelene. nemas tu pravila, neko dijete to uradi ranije neko kasnije. ja svojoj nisam pravila presiju oko pelena, dok ona sama ne klikne ne pada mi na pamet da je maltretiram.
imam drugaricu koja je sa godinu pocela dijete maltretirati pa evo djetetu tri pune nosi pelenu.
nisam ja od onih mama koje pate da komplekse lijece na svojoj djeci [sm=smiley1.gif]
meni je bitno da ona mene slusa, da sve jede, da je mudrica...a sto bi rekla moja mati jos nijedno nije krenulo u skolu i ostalo u pelenama.

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 18:48:05)

Hvala vam puno, drage moje [sm=smiley1.gif]. Da i vama koje ocekujete bebice porodi budu sto brzi i bezbolniji.
Ovdje je bas hor [sm=smiley36.gif]. Jedna beba prestane, a druga pocne plakati [sm=smiley1.gif].al sutra cemo kuci aBd.

[sm=bravo.gif] Nek ste vi juce rodjendan proslavili..malo je falilo da bude na isti dan[sm=smiley36.gif]
ti si zmaj[sm=bravo.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 18:49:54)

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ninuska draga sretno i ovdje!!! nek vam je djecak ziv i zdrav, skupa sa sekom i vama!
zena poslala poruku na viber ali ja nemam kad, nemam kad [sm=smiley36.gif]

ziel kazu da je bolja ta mala razlika, kad porastu [sm=smiley36.gif] sad vjeruj mi izgleda haoticno...obje u pelenama, ova totalno nesamostalna, jedino za igru samostalna... nekad. jos ni ne prica kako treba, mislim, ocepila je kako nije nikako pricala ali jos uvijek u vecini stvari jako ovisna o meni i muzu.
a mala...beba... podoji, presvuci, nosaj, podrigni, okupaj, operi guzu...

dobro je, sbe si ponavljam bice bolje za mjesec-mjesec i po, dok ona sastavi noc, pocne konkretnije sikiti pa se budem mogla i organizovati.
nisam izludila ni danas, ali sam bila blizu...oko 3, taman majstori otisli, ova se skinula sa sike, ova starija nervozna...u to i moja mama i sveki na vrata, sa ruckom. da su se bar organizovale i da sam znala...i hajd ne budi nervozan. nista, paprike mogu i u ledaru.
uspjela sam i opeglat sav ves, prostrla ovaj sareni (to cu sutra da opeglam) i uspjela sam da L izvadim zimsku garderobu novu, i nove pidjame, da sklonim u krevet ono sto ne moze vise od ljetne, a ono sto moze to sam u plakar za narednu sezonu.
i nisam muza bacila sa 12og [sm=smiley36.gif] zbog onih majstora. cak smo skupa rucali i razmjenili par rijeci, cure spavale [sm=smiley36.gif]
[sm=bravo.gif] nisam pokojnik sto je najbitnije [sm=smiley36.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif]
nego ti se nama javljaj redovno, jer sa ovakvim rasporedom, mene nesto strah za tog pokojnika[sm=smiley36.gif] molim te svakih nekoliko sati makar tacku metni ovdje[sm=smiley36.gif]
citam i kontam, Boze da mogu malo svog vremena dati[sm=smiley36.gif] ja ga sad imam na izvoz..pih..bas bezevze

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 18:51:19)

IZVORNA PORUKA: rose

moja je imala 2 god i 9 mjeseci kad smo skinuli pelenu tad su dovoljno zreli..-

ma i ja mislim da ce L sad nekad prelomiti, skontala je tutu, kad se ukaki u pelenu bude je sramota...mislim da cemo i mi za koji mjesec biti pelena free

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 18:51:36)

IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305

Ninuska da ste žive,zdrave i sretne ako Bog da [sm=smiley1.gif]
Šta je ovo , sve brži i brži porodi.. Kad Čarobno postavi odmah selfi s poroda (ako ona bude naredna )[sm=smiley36.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif]
suze me zalise...[sm=smiley36.gif]
zamisli, ide selfi sa raju sa rr[sm=smiley36.gif] i doktor ono sa kezom i ja masem[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>