Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 18:49:54)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe ninuska draga sretno i ovdje!!! nek vam je djecak ziv i zdrav, skupa sa sekom i vama! zena poslala poruku na viber ali ja nemam kad, nemam kad [sm=smiley36.gif] ziel kazu da je bolja ta mala razlika, kad porastu [sm=smiley36.gif] sad vjeruj mi izgleda haoticno...obje u pelenama, ova totalno nesamostalna, jedino za igru samostalna... nekad. jos ni ne prica kako treba, mislim, ocepila je kako nije nikako pricala ali jos uvijek u vecini stvari jako ovisna o meni i muzu. a mala...beba... podoji, presvuci, nosaj, podrigni, okupaj, operi guzu... dobro je, sbe si ponavljam bice bolje za mjesec-mjesec i po, dok ona sastavi noc, pocne konkretnije sikiti pa se budem mogla i organizovati. nisam izludila ni danas, ali sam bila blizu...oko 3, taman majstori otisli, ova se skinula sa sike, ova starija nervozna...u to i moja mama i sveki na vrata, sa ruckom. da su se bar organizovale i da sam znala...i hajd ne budi nervozan. nista, paprike mogu i u ledaru. uspjela sam i opeglat sav ves, prostrla ovaj sareni (to cu sutra da opeglam) i uspjela sam da L izvadim zimsku garderobu novu, i nove pidjame, da sklonim u krevet ono sto ne moze vise od ljetne, a ono sto moze to sam u plakar za narednu sezonu. i nisam muza bacila sa 12og [sm=smiley36.gif] zbog onih majstora. cak smo skupa rucali i razmjenili par rijeci, cure spavale [sm=smiley36.gif] [sm=bravo.gif] nisam pokojnik sto je najbitnije [sm=smiley36.gif] [sm=sad.gif][sm=sad.gif] nego ti se nama javljaj redovno, jer sa ovakvim rasporedom, mene nesto strah za tog pokojnika[sm=smiley36.gif] molim te svakih nekoliko sati makar tacku metni ovdje[sm=smiley36.gif] citam i kontam, Boze da mogu malo svog vremena dati[sm=smiley36.gif] ja ga sad imam na izvoz..pih..bas bezevze
|
|
|
|