maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 15:15:02)
|
Moji su sve sami oko sebe radili dok nije stigla beba sad moram obojicu da oblacim, plus za svakakve sitnice me zovu. Svjesna sam ja da je ljubomora u pitanju i da ce to sve proci. Ma meni bude najgore kad se njih dvojica svadjaju a zadnje vrijeme se i potuku [sm=smiley36.gif] IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ninuska Zene..ja doslana kontrolu..6 prstiju otvorena...ukljucili mi drip [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] sretno draga moja, bice to sve super, ne sumnjam ja u tebe. bitno da je rodjendan prosao [sm=smiley1.gif] drzim fige!!! ja samo da vam kazem da sam isto u ludnici a ne u kuci [sm=smiley36.gif] malena je imala fazu budnosti od dva i po sata, za to vrijeme rucak je bio gotov, palacinke ispekla, starija je uzinala,malena sikila, obje presvucene,uspjela sam masinu vesa pustiti... uz sve to mm mi je natovario dvije ture od po dva majstora [sm=smiley36.gif] tacno za pobudaliti. on (mm) tacno da trazi razlog da ne progovorim s njim ni rijec [sm=smiley36.gif] malo mi sto sam sama sa ovo dvoje maksuma nego jos i sa majstorima deveram [sm=hudicek1.gif] maksi zeno ti sa troje svaka tebi cast [sm=bravo.gif] ja sve kontam da je mrvu lakse kad ti je dijete samostalno, moja se ni ne oblaci sama, niti jede...jos nije u toj fazi da moze ista oko sebe...pa ja od 6 u zacaranom krugu... tacno sam maloprije stala na sekund, ne znam jesam dosla ili sam posla [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|