LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 8:28:36)
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. Jutro [sm=nosecka.gif],evo nam kise,prava jesen stigla,valjda bude jos koj dan lijep da mozemo malo setati Ninuska sretan rodjendan sa zakasnjenjem malenoj da vam bude ziva i zdrava [sm=bravo.gif] LTM jesi li prezivila noc,majkemi divim ti se sa dvoje djece,ja sa ovom jednom evo mjesec pa sam luda napola[sm=smiley36.gif],i kad mi neko kaze ostale mu kile nakon poroda,ja imam osjecaj da sad imam manje nego prije trudnoce,svegami nestaju same[sm=smiley36.gif] Sretno danas na kontrolama zenice[sm=bravo.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] prezivjeh sinoc a evo i jutros. malena ko svicarski sat, probudila se oko 6 da siki i taman zavrsila s njom odem mm da probudim da se sprema na posao kad L budna [sm=hudicek1.gif] i tu stereo u 6:15... ovaj hoce u kupatilo da se sprema, mala nesto negoduje, ova bosa hoce gummy bear da gleda...majke dobro sam ja normalna ikako... uglavnom evo komirale se obje (moja sreca nece dugo trajati malena ce uskoro da siki), L je istusirana, sredjena, doruckovala, malu jos nisam presvukla cekam da se probudi sudje oprano, ves raspremljen (danas moram nekako ugrabiti da opeglam) a i imam novu masinu vesa... stan prozracen, spavaca raspremljena, ostalo mi jos sudje sad cu i to... oprala sam i zube, namazala lice kremom, cak sam i ovu meg ryan na glavi dotjerala [sm=smiley36.gif] ma znate sta zene: koji sam ja meni kralj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kad smo kod kila ja na +3 kg [sm=bravo.gif] nepune tri sedmice poslije poroda i otislo cca 15 kg. ja prezadovoljna [sm=bravo.gif] brat prekjuce kad me vidio odusevljen, kaze izgledam bolje nego kad sam se sa L porodila. a tacno nemam kad ni da mislim o jelu dok sve namirim ninuska tako mi je drago da je sve proslo super i da je curica dobro. sto se tice bolova, ja rekoh vise puta, meni ovo ko da je prva trudnoca. snaslo me svasta nesto sto sa L ni u snu nisam dozivjela
|
|
|
|