Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (10.9.2015 10:41:47)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: Isha Leena, gdje te majice kupis? Steznik sam nosila oba puta, a drugi put mi je bas pomagao zbog bolova u ledjima koje sam imala, nakon sto je stomak ispuhao. http://www.hm.com/hr/product/52026?article=52026-G To je to, a kupio mi jednom brat kad je bio u HR, a moze se i naruciti kod onih na fb sto prodaju h&m stvari, samo naplate po fino skuplje... Najbolje je ako ti neko ide u HR traziti da ti kupi.. Ima i dugih rukava [sm=smiley1.gif] i pojedinacnih, malo ljepsih, ove su basic, ali ja ove imam i meni super. Najbolje vam je otici na H&M Hr stranicu, pa u maternity wear pregledajte sta ima. Ninuska, eto odgovorih gore za majice. Drago mi je sto je za rodendan sve super proslo. Super su ti bolovi, tako je meni sa Lejlom, pa se otvorih u sekundi, nadam se da ces i ti tako [sm=bravo.gif] Koliko dugo si imala ovakve bolove? Meni evo opet pocelo...imam osjecaj ko da cu svaki cas procuriti (ono kad trebas menstruaciju da dobijes)? Ltm..vala si u pravu..ko da mi je prvo dijete..uopste mi trudnoce nisu iste Jesi li probala mjeriti? Ja nisam, ali su mi mm i sestra skontali da su pravilni postali u po frke... Kad imas kontrolu? Da budem iskrena, meni nije puno proslo od tih kao da cu procuriti do poroda... Dva dana sam imala Bolove te manje, a ti kao menstrualni su krenuli ujuto, u 2 sam otisla na kontrolu i bila 6 prstiju otvorena
|
|
|
|