Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (9.9.2015 16:51:45)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: Farah 00 Ninuska bas mi je zao zbog torte, bila je bas prekrasna..... ali ti pehovi se desavaju, kupi tortu u slasticarni, a nek ti seka ukrase odozgo napravi. Na kraju ce slavlje opet biti za 10 :-) Mom2B ja sam porucila drveni krevetic, nekako mi ljepsi, a planiram nabaviti i putni da ga mogu koristit kad putujemo. Tako mi je i lakse, nego da rasklapam iz spavace pa taj isti nosam. Negdje sam procitala da ti putni krevetici kojima se podnica moze podesiti na viau razinu, ne mogu pidnijeti malo tezu bebicu kad malo poraste. Ja planiram uzeti madrac Dormeo obzirom da smo se MM i ja razrahatili kad smo sebi kupili madrac Dormeo. Leena divan krevetic, nema veze sto je roze ;-) Ziel kod nas u Sar su podloge u radnjama oko 49 KM, a nisam vidjela jos u Fisu. Aidana zao mi je sto su te nasekirali, kao da gledam da ce i kod mene tako biti. Ova moja bas mirnica, svaki dan se javi, al sve neki blagi pokreti, moram pitati dr sad na kontroli jel to ok. mogu ,,,moja cura od 4.5 godine io cca 19 kg prespava u tome kad smo kod sveki Ma znam da mogu i veliki spavati u putnom kreveticu, sto ne bi mogli, nego procitala da ne mogu vece bebe na onom gornjem nivou, za putne krevetice koji imaju i taj gornji polozaj. A nekom je cak prakticniji taj putni od drvenog.
|
|
|
|