LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (11.9.2015 12:15:48)
|
IZVORNA PORUKA: anitaa Uh treba se boriti ko gerilac da upadnes na forum Ninuska cestitke.. Beba pravi pofine pauze u dojenju, zaspe oko 22, obicno doji sto godina prije toga, do 6 i po samo se jednom budila, ali stvarno s drugim sve lakse pada.. Starija cura krenula s obrnutom psihologijom, pa kao mene pravi ljubomornom, sve mora tata, mene na blagi ignore, dok nekom ne dosadi :-) sta se sve krije u tim malim glavicama, od E. osmijeha i gugutanja se svi topimo, samo sto to S. ne bi tako lako priznala, ali vidim vec se vezala za nju.. [sm=smiley1.gif] kod mene nema obrnute psihologije, kod nas sve moram ja cak i kad su mama i sveki tu. juce bile obje, ja morala i da je presvucem, nahranim, da se igram... tacno mi doslo da kazem i mami i svekrvi da idu kucama jer zene doslovno sjedile i unezgodile se. moja mama se na kraju pokupila i otisla u konzum u soping [sm=smiley36.gif] jutros horor nekih sat i po, budne obje, obje ih presvlacila na bracnom krevetu, L hranila dok mi je N visila preko koljena da uzrigne [sm=smiley36.gif] tacno cu morat nekog angazovat da uslika, ovo se ne moze rijecima opisati meni N so 10 siki do besvjesti, dva puta po dvije sike i onda se komira na 6-7 sati, sinoc je malo iza pola 11 zaspala i oko 5 se probudila, sasvim solidno za bebu od nepune 3 sedmice lala88 ma hej, slobodno ti uzmi...ja kontam da cin malo unaprijedim u generala [sm=smiley36.gif] pukovnik je mala maca sta sam ja [sm=bravo.gif]
|
|
|
|