LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 15:35:24)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro dan, Evo mene tek. Pregledah vam srece, [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=muca.gif][sm=muca.gif] nagledat se ne mogu. MashAllah, sto su slatke svaka. LTM, ona ko zabica spava[sm=smiley36.gif][sm=muca.gif] dusa draga, sve sam gledala kako ovo. Rose, cupa mala, ona ima sebi frzuricu[sm=love.gif] mene ito kiselnia muci i rekli su mi da ima kosicuu, pa cemo vidjeti MAM, A je [sm=bravo.gif][sm=love.gif][sm=love.gif] kako ona gleda samo i okice su joj nesta[sm=bravo.gif] E sad moj izvjestaj IScitah i sta mi svi napisaste. Bila sam kod profsroa danas na pregledu (Mehmedbasica). CTG uredan, bile beba budnaa, kaze super je sve. Prelgedao me ginekoloski, Prebrojala sam zvijezde sve.[sm=smiley36.gif] Elem on smmatra da beba ne moze proci[sm=smiley36.gif] i jos se nije spustila. Nisam otvorena ni sekunda. Ni grlic se nije skratio. Elem poroda ni na mapi kaze. Ona se nije spustila. Ma nista[sm=smiley36.gif] On uze stvari u svoje ruke i eto carski ide pa aBd s Bozijom pomoci da i to zavrsimo. U nedjelju idem da se dogovorim sa ovim doktorm sa Jeezera i njega je kontaktirao i ovaj se slozio i eto cure moje drage, odlucise oni za mene.[sm=smiley36.gif] Mislim da ce carski nekad biti ili krajem sljedece sedmice ili pocetkom one tamo, pa etos hajrom hvala hvala [sm=smiley1.gif] e pa sretno onda draga, bice to sve aBd ok. bolje tako taj planirani carski nego da bude ni tamo ni vamo pa hajd hitni carski. mislim, doktori su ipak ti koji znaju bolje, ja to uvijek kazem. a i ti znas sebe, svoju konstituciju... ja tebi mila od srca zelim sve najljepse, da to sve ide ko podmazano i da uskoro u narucju imas svoju princezu! ja ne sumnjam u tebe i tvoju hrabrost i izdrzivost, na kraju, nema onoga sto majka ne moze prezivjeti i izdrzati!
|
|
|
|