Isha -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 23:34:59)
|
IZVORNA PORUKA: Leena IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Leena Carobno, odluka pala, vidim. Sretno, bice aBd to najbolje za vas obje. Vidim, zetovi i snahe se traze, ja imam jednog muskog kandidata koji ce se roditi u decembru i jednu kandidatkinju koja ce tada napuniti 2 godine[sm=jezicek.gif] Najstarija nije u ponudi, ona je sama sebi zapikala skorpijinog sina jos od kad je 2.5 imala, jos je nije proslo[sm=jezicek.gif] On je bjezao dugo, pa se na kraju pomirio sa sudbinom[sm=jezicek.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] oplakah ja vec rekoh da je od tri djecaka jedan moj [sm=smiley36.gif] samo da se maksi i ja jos dogovorimo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nije da se hvalim ali od nasih prijatelja svi prvo dijete imaju djecaka jedino mi curu, tako da ovu stariju begenisu od rodjenja ali ona nece pa nece [sm=smiley36.gif] a dusa draga danas sveki poslala slike, natjerala ju je da joj obuce haljinicu i obukla stikle [sm=smiley36.gif] mala se pocela modirati Ih tvoja je dobra, ne da se [sm=smiley36.gif] ova je kad sam bila trudna sa lejlom Rekla:"Ajdin i ja kad porastemo, ozenicemo se, pusiti cigare i imati macke"- inace od svo cetvero roditelja, samo ja pusac i u tom trenu nisam pusila Zbog [sm=nosecka.gif], a macke niko nije imao [sm=smiley36.gif] A Ajdin je jadan bjezao od nje, sakrivao se iza zavjese kad dodemo kod njih, a onda je vidio da nema fajde, pa se predao [sm=smiley36.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Neka djecice i maste njihove. Moj vec ima zenu Hatidzu i sina Davida i kcerku Zalmu [sm=jezicek.gif] Jasno mi je odakle mu David, jer mu je braco Davud, a inace su svi likovi imaginarni [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|