RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 15:45:44)

Ma bice sve uredu vidjeces,eto tebi tvoje bebe jos malo
Mi isto za dvije sedmice ocekujemo jednu curu u nasoj porodici, jezrvi je termin za nekih 15 dana a mi mislimo prije ce
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

dan,

Evo mene tek.
Pregledah vam srece, [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=muca.gif][sm=muca.gif] nagledat se ne mogu. MashAllah, sto su slatke svaka.
LTM, ona ko zabica spava[sm=smiley36.gif][sm=muca.gif] dusa draga, sve sam gledala kako ovo.
Rose, cupa mala, ona ima sebi frzuricu[sm=love.gif] mene ito kiselnia muci i rekli su mi da ima kosicuu, pa cemo vidjeti
MAM, A je [sm=bravo.gif][sm=love.gif][sm=love.gif] kako ona gleda samo i okice su joj nesta[sm=bravo.gif]

E sad moj izvjestaj
IScitah i sta mi svi napisaste. Bila sam kod profsroa danas na pregledu (Mehmedbasica). CTG uredan, bile beba budnaa, kaze super je sve. Prelgedao me ginekoloski, Prebrojala sam zvijezde sve.[sm=smiley36.gif] Elem on smmatra da beba ne moze proci[sm=smiley36.gif] i jos se nije spustila. Nisam otvorena ni sekunda. Ni grlic se nije skratio. Elem poroda ni na mapi kaze. Ona se nije spustila. Ma nista[sm=smiley36.gif] On uze stvari u svoje ruke i eto carski ide pa aBd s Bozijom pomoci da i to zavrsimo. U nedjelju idem da se dogovorim sa ovim doktorm sa Jeezera i njega je kontaktirao i ovaj se slozio i eto cure moje drage, odlucise oni za mene.[sm=smiley36.gif]
Mislim da ce carski nekad biti ili krajem sljedece sedmice ili pocetkom one tamo, pa etos hajrom

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 15:49:16)

LTM kandidatkinja mi je med medeni masala pupu ne urekla se,doduse starija bi isto mogla proci ko moja snaha za srednjeg sina malo je stariji ali sta ima veze [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a ja i ti cemo biti prije [sm=smiley36.gif]

Sada pisem Carobnoj mi u nasoj porodici za neke dvije sedmice cekamo princezu djeverovu curu ako Bog da nakon dugo vremena rodice nam se cura a ja ushicena koda je moja

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 15:50:10)

joj mi posta i tipkanja[sm=smiley36.gif] izvinite na greskama, nekako sam sva pod utiscima[sm=smiley36.gif]

hvala vam LTM i Maksi[sm=smiley31.gif]..

maksi, jetrva je ublizu sa mnom, neka joj je sretno[sm=bravo.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 15:59:09)

IZVORNA PORUKA: maksi

LTM kandidatkinja mi je med medeni masala pupu ne urekla se,doduse starija bi isto mogla proci ko moja snaha za srednjeg sina malo je stariji ali sta ima veze [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a ja i ti cemo biti prije [sm=smiley36.gif]

Sada pisem Carobnoj mi u nasoj porodici za neke dvije sedmice cekamo princezu djeverovu curu ako Bog da nakon dugo vremena rodice nam se cura a ja ushicena koda je moja

imacete i vi uskoro princezu aBd, vjerujem da ce bas biti maza, ima trojicu starijih da je paze i maze [sm=bravo.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja sve nesto kontam rose i ja imamo kandidatkinje za razne uzraste [sm=smiley36.gif] uboscemo nekog od sinova kako god [sm=smiley36.gif]
nista, ja se za jedno mjesec skockam, kolica i stariju za ruku pa dolazimo da vidimo momke i pijemo kafu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

suncica15 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 16:03:32)

Da te utjesim čarobno jutro....koliko sam čula nas trombofiličarke pretežno porađaju na carski...
Gledam ove ljepotice na slikama bogami ne znam koja mi je medenija..sve bi ih izgnjavila

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 16:04:48)

i u mene u porodici je ovo prva cura.[sm=smiley36.gif] I sa mm-ove strane i sa moje strane sve djecaci. Imamo ih ukupno osmoricu[sm=smiley36.gif]. DOduse imamo jednu veliku curu ali sto se tice ovih manjih, ovo nam je sada prva[sm=smiley36.gif] Svi ovi djecaci su bas uzbudjeni sto je curica i sto ce je cuvati i paziti kako oni kazu[sm=smiley36.gif]

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 16:07:03)

Vazi,jedva cekam a najavljuju i toplu jesen nadam se da cemo uspjeti setati. Juce sam ja sa A malo pprobno prosetala ne puno daleko da vidim kako ce reagovati,kad smo krenuli bio je budan,malo gledao i zaspao i cjelo vrijeme spavao,mogli smo i duze ali drugi put cemo. Moji obojica su obozavali setnje i voznju kolicima,dok od moje prijateljice curica nije nikada htjela. Pa srednji je bio u kolicima do skoro 4 godine, gospodin nije htio da hoda kaze umoricu se setanjem do parka pa necu moci da se igram [sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: LieToMe

imacete i vi uskoro princezu aBd, vjerujem da ce bas biti maza, ima trojicu starijih da je paze i maze [sm=bravo.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja sve nesto kontam rose i ja imamo kandidatkinje za razne uzraste [sm=smiley36.gif] uboscemo nekog od sinova kako god [sm=smiley36.gif]
nista, ja se za jedno mjesec skockam, kolica i stariju za ruku pa dolazimo da vidimo momke i pijemo kafu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 16:10:14)

pazi, eto ti i pcelice sa curama svojim[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 16:21:35)

Vazi,jedva cekam a najavljuju i toplu jesen nadam se da cemo uspjeti setati. Juce sam ja sa A malo pprobno prosetala ne puno daleko da vidim kako ce reagovati,kad smo krenuli bio je budan,malo gledao i zaspao i cjelo vrijeme spavao,mogli smo i duze ali drugi put cemo. Moji obojica su obozavali setnje i voznju kolicima,dok od moje prijateljice curica nije nikada htjela. Pa srednji je bio u kolicima do skoro 4 godine, gospodin nije htio da hoda kaze umoricu se setanjem do parka pa necu moci da se igram [sm=smiley36.gif]

i moja L je volila kolica pravo. uzivala u voznji. cak je i nedavno imala momenata po kuci da je vozamo i jednu noc je vecerala u kolicima [sm=smiley36.gif]
oktobar i novembar znaju biti divni. samo da mi primimo prvu vakcinu aBd i da prodjemo kontrolu pa cemo laganini. samo da cura uhvati ritam. ti si svakako meni u komsiluku pa cemo se dogovoriti. ostala si mi ti i jos par forumasica koje bih tako rado upoznala i pila kafu s vama. bice aBd vremena i za druzenja.

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 16:23:53)

cini mi se da je pcelicina jedna van konkurencije [sm=smiley36.gif] mislim da je malo starija...a i ninuska ima curu
kazem ja, maksi ima kandidatkinja ko u pjesmi. i anita ima dvije cure.
ako sad ne probere snahe ne znam kad ce [sm=smiley36.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 16:26:15)

cini mi se da je pcelicina jedna van konkurencije [sm=smiley36.gif] mislim da je malo starija...a i ninuska ima curu

nista onda, to sto prije bolje[sm=smiley36.gif]

i btw,eto i mene s kolicima [sm=smiley36.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 16:29:48)

vidim ja da ce ovdje biti utrkivanje [sm=smiley36.gif]
e sipak jedan je moj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
a i najbliza sam [sm=smiley36.gif] ko jamio jamio [sm=smiley36.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 16:31:48)

vidim ja da ce ovdje biti utrkivanje [sm=smiley36.gif]
e sipak jedan je moj [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
a i najbliza sam [sm=smiley36.gif] ko jamio jamio [sm=smiley36.gif]

[sm=sad.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 17:26:57)

dan,

Evo mene tek.
Pregledah vam srece, [sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=love.gif][sm=muca.gif][sm=muca.gif] nagledat se ne mogu. MashAllah, sto su slatke svaka.
LTM, ona ko zabica spava[sm=smiley36.gif][sm=muca.gif] dusa draga, sve sam gledala kako ovo.
Rose, cupa mala, ona ima sebi frzuricu[sm=love.gif] mene ito kiselnia muci i rekli su mi da ima kosicuu, pa cemo vidjeti
MAM, A je [sm=bravo.gif][sm=love.gif][sm=love.gif] kako ona gleda samo i okice su joj nesta[sm=bravo.gif]

E sad moj izvjestaj
IScitah i sta mi svi napisaste. Bila sam kod profsroa danas na pregledu (Mehmedbasica). CTG uredan, bile beba budnaa, kaze super je sve. Prelgedao me ginekoloski, Prebrojala sam zvijezde sve.[sm=smiley36.gif] Elem on smmatra da beba ne moze proci[sm=smiley36.gif] i jos se nije spustila. Nisam otvorena ni sekunda. Ni grlic se nije skratio. Elem poroda ni na mapi kaze. Ona se nije spustila. Ma nista[sm=smiley36.gif] On uze stvari u svoje ruke i eto carski ide pa aBd s Bozijom pomoci da i to zavrsimo. U nedjelju idem da se dogovorim sa ovim doktorm sa Jeezera i njega je kontaktirao i ovaj se slozio i eto cure moje drage, odlucise oni za mene.[sm=smiley36.gif]
Mislim da ce carski nekad biti ili krajem sljedece sedmice ili pocetkom one tamo, pa etos hajrom

moja se spustila tek kad su mi probili vodenjak i istocili vodu...povukla je voda...znaci 5 minuta prije nego se rodila [sm=smiley36.gif]

Farah 00 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 17:36:46)

Rose, LTM i MAM princeze su vam divne, tako su me raznjezile i uveselile ovaj dan, da su vam zive i zdrave i da budete sretne s njima.

Ja svoju zamisljam kao u Rose, jer je MM tamnoput i cupav, mada kada je bio mali imao je svijetlu kosu i ravnu.
Rose i tvoja starija djevojcica je bas ljepotica.

Carobno odluka je vidim pala, profesor je odlucio za vas, tako je i najbolje jer covjek ti je rekao razloge zasto trebas na carski. Uskoro ces ti aBd postaviti sliku svoje ceze na rr da joj biramo momke. Ukratko ti si zena ZMAJ. :-)

Ziel zelim ti danas lijep provod, nemoj se prejest rostilja [sm=smiley36.gif] Pitala si za ribe, ja ih bas cesto jedem, posebno sad na moru, a znam za tunjevinu da nije bas preporucljiva, mada sam i nju ponekad jela dok sam radila, bilo mi lako ponijeti na posao za dorucak, a da nisu peciva iz pekare.

LTM svaka cast za tako uranjeno gostovanje, sve je stvar dobre organizacije i sposobnosti. Uzivajte.

Meni sutra ujutro Leptiri dolazi na kaficu, tako da cemo sigurno spominjati nasu Carobno, ali i ove lijepe princeze sto danas vidjesmo na rr.

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 17:59:43)

hvala u ime obje moje djevojcice [sm=smiley1.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 18:04:12)

Pcelicine su obje van konkurencije [sm=smiley36.gif]Obje su starije od vasih. Ali zato kad ja sincinu prosetam. Ima da sve trce zanjim [sm=sad.gif][sm=jezicek.gif]

rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 18:05:39)

jedva cekam neku priliku da se nadjemo negdje na kafi [sm=smiley1.gif]

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 18:28:10)

Carobno, odluka pala, vidim. Sretno, bice aBd to najbolje za vas obje.
Vidim, zetovi i snahe se traze, ja imam jednog muskog kandidata koji ce se roditi u decembru i jednu kandidatkinju koja ce tada napuniti 2 godine[sm=jezicek.gif]
Najstarija nije u ponudi, ona je sama sebi zapikala skorpijinog sina jos od kad je 2.5 imala, jos je nije proslo[sm=jezicek.gif] On je bjezao dugo, pa se na kraju pomirio sa sudbinom[sm=jezicek.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 19:57:14)

Zene prvo izvinite molim vas na dugom postu. Moram se negdje izjadati....
Ja se lijepo provedo na rostilju do kraja, pa na kraju mi mm pokvari nije dan, nego zivot. [sm=grrr.gif]
Prvo dogovorili se bili moja sestra i zet i njihova curica od 3 god. i ja i mm, da bi on jutros nije se ni konsultovao sa mnom, zvao i svoju sestru s nama, pa rece ona ce zvati i svoju neku drugaricu ma nije mi bilo svejedno, kad prije nego sto cemo krenuti kaze nece drugarica, samo ona. Hajd inekako samo ona, ali mi opet nije svejedno jer je uporno trpa s nama gdje god idemo, a ona rijetko kad odbije, to me strasno pocelo nervirati. Ona je mladja od mene smao godinu dana, nek sebi nadje drustvo, sta nama uvijek mora drzati svijecu. Jos i ova scena sto bii sad na kraju na rostilju, na jednu ruku mi je drago sto je i ona prisustvovala da cuje misljenje od svog dragog brata.
Tema je bila cuvanje tj. zabavljanje dijeta. Ova sestrina curica je ponaporno dijete kako se rodila i stvarno moja sestra najvise provodi vremena s njom jer curica jednostavno hoce s njom. Samo ponekad se zabavi sa svojim ocem ili sa nekim drugim.
Sjedimo mi, curica se digla, nervozna, nije spavala, hoce na bazen, na ovom mjestu gdje smo bili ima bazen pa ona navalila hoce, a vec smo je jednom vodile ja i sestra i mm-ova sestra i ja jedva izdrzala 15 min. na suncu, htjela pasti u nevjest i vratimo se u hlad. Kasnije opet curica se digla , opet hoce na bazen. Odvede je njen otac i mm, badze.
Nakon njihovog povratka mm poce temu tu oko cuvanja dijeta, kako smo mi trebale odvesti curicu i brinuti se o njoj da oni rahat sjede, a ne da oni moraju ustajati. [sm=smiley5.gif] Ja dreknu : DA OTAC MORA USTAJATI ZA SVOJE DIJETE???? Nije dijete samo materina briga, nego je dijete zajednicka briga. I ja i sestra smo imale isto misljenje. Njen muz je sutio. Mm s jedne strane a ja i moja sestra s druge strane. Mm me toliko iznervirao evo me poceo zeludac boliti...[sm=smiley11.gif] Nisam mogla sutiti. Covjek tvrdi da je mama ta koja treba da se brine o dijetu i kako cemo mi iduce god. kad budemo isli gdje kad meni kaze IDI ZABAVI DIJETE da ja moram ustati. Ma toliko me je tim rijecima spustio. Ponizio me kao najgoru glupacu na svijetu, koja nema nigdje nikog svog. I pitam ga JEL SE TI NECES BRINUTI O SVOM DIJETU?? Suti. JEL SE NECES BRINUTI ? RECI MI I JA VODIM SVOJE DIJETE MOGU JA NJEG SAMA PODIZATI. On se ko fol jos iznervira , govori kao MOZES GA SAMO MRTVOG ODVESTI OD MENE. Pa kad covjece neces da se brines!!! I to pricas tako javno i bez imalo osjecanja. Zaova se ubaci: JOJ PRICATE O DIJETU KAO DA JE ON STVAR. Zamalo da joj kazem da se ne petlja, ali sam joj rekla PA VIDIS KO GA GLEDA KAO STVAR, KAO DA NECE VOLJETI SVOJE DIJETE PA DA NEKAD SMA USTANE D AGA ZABAVI. KAD SE ZENA UMORI, KAD JOJ DOSADI DA I OTAC PREUZME. TO NECE. JEL VIDIS??? Ona suti, nije vise nista govorila. Moja sestra me je citavo vrijeme podrzavala i govorila mu svoje iskustvo, jer je ipak majka 3godisnjoj curici. Njen muz suti i samo gleda u mene. Ne znam sta mu je prolazilo kroz glavu ali mi je izgledalo kao : ZA KOGA SI SE TI UDALA, HOCES NAJB*. Tako sam se ruzno osjecala i kazem na glas, ne u sebi: AKO SI ZAMISLIO U SVOJOJ GLAVI DA CES GAZITI ZENU. NECES. MENE NECE NIKO GAZITI I TACKA!!!
Nekako se usutismo sa raspravom i do kraja jos nekih 45 min smo sjedili u tisini. Puhao neki vjetar, zahladni vec i sestrin muz iznese neku jaknu jer je mm rekao da mu je hladno. Obuce mm onu jaknu i sjedi sjedi, po meni zmarci temperatura se snizila. Kaze sestrin muz meni: JEL TEBI HLADNO? DA JOJ JAKNU , KOD NJE IMA DIJETE U STOMAKU NAHLADICE SE. Mm skida jaknu i daje mi , govorim 4x da necu. Kad je cekao da se treca osoba sjeti mene, a ne on, moj muz i otac dijeta ovog sto nosim , necu nikako. Dade mi jaknu ja je prebacim preko stolice. Pa nisam ni ja vreca za box pa da me udaras a da se ja vracam svaki put.
Dosli kuci evo sutimo, on ode u spavacu da legne, ja u dnevnoj. Tisina. Razmisljam opet o svom zivotu sad i poslije. Pa imam ja svoje roditelje koji su mi i rekli da su mi njihova vrata uvijek otvorena i sa dijetom i bez dijeta. Uvijek. Pa sta mm misli, imati dijete, da se broji na papiru a ne brinuti se o njemu? Strasno sam razocarala i povrijedjena. Ne placem. Nisam ni suzu pustila. Jednostavno sam razocarana.

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 20:21:11)

IZVORNA PORUKA: Farah 00

Rose, LTM i MAM princeze su vam divne, tako su me raznjezile i uveselile ovaj dan, da su vam zive i zdrave i da budete sretne s njima.

Ja svoju zamisljam kao u Rose, jer je MM tamnoput i cupav, mada kada je bio mali imao je svijetlu kosu i ravnu.
Rose i tvoja starija djevojcica je bas ljepotica.

Carobno odluka je vidim pala, profesor je odlucio za vas, tako je i najbolje jer covjek ti je rekao razloge zasto trebas na carski. Uskoro ces ti aBd postaviti sliku svoje ceze na rr da joj biramo momke. Ukratko ti si zena ZMAJ. :-)

Ziel zelim ti danas lijep provod, nemoj se prejest rostilja [sm=smiley36.gif] Pitala si za ribe, ja ih bas cesto jedem, posebno sad na moru, a znam za tunjevinu da nije bas preporucljiva, mada sam i nju ponekad jela dok sam radila, bilo mi lako ponijeti na posao za dorucak, a da nisu peciva iz pekare.

LTM svaka cast za tako uranjeno gostovanje, sve je stvar dobre organizacije i sposobnosti. Uzivajte.

Meni sutra ujutro Leptiri dolazi na kaficu, tako da cemo sigurno spominjati nasu Carobno, ali i ove lijepe princeze sto danas vidjesmo na rr.

hvala puno na ovim divnim komplimentima i zeljama! i ja tebi od srca zelim isto! jedva cekam da pocnete i vi stavljati slikice vasih cura i djecaka, da i mi porodilje uzivamo u vasim bebicama [sm=smiley1.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 20:24:56)

IZVORNA PORUKA: Leena

Carobno, odluka pala, vidim. Sretno, bice aBd to najbolje za vas obje.
Vidim, zetovi i snahe se traze, ja imam jednog muskog kandidata koji ce se roditi u decembru i jednu kandidatkinju koja ce tada napuniti 2 godine[sm=jezicek.gif]
Najstarija nije u ponudi, ona je sama sebi zapikala skorpijinog sina jos od kad je 2.5 imala, jos je nije proslo[sm=jezicek.gif] On je bjezao dugo, pa se na kraju pomirio sa sudbinom[sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
oplakah
ja vec rekoh da je od tri djecaka jedan moj [sm=smiley36.gif] samo da se maksi i ja jos dogovorimo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
nije da se hvalim ali od nasih prijatelja svi prvo dijete imaju djecaka jedino mi curu, tako da ovu stariju begenisu od rodjenja ali ona nece pa nece [sm=smiley36.gif]
a dusa draga danas sveki poslala slike, natjerala ju je da joj obuce haljinicu i obukla stikle [sm=smiley36.gif] mala se pocela modirati

Leena -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 20:27:07)

Draga Ziel, mogu ti reci samo to se
Sada potrudis sto manje razmisljati o tome i sekirati, jer dijete osjeca sve sto ti osjecas. Druga stvar je da tm nije jos otac, na zalost, mnogim muskarcima se taj instikt probudi tek kada ugledaju dijete, ti si, s druge strane, vec majka i osjetis zivot u sebi i svaki njegov pokret. Zaova nije bitna u ovoj prici, ne znam kakva ti je inace, ali sada nije nista uradila... A tm ocito nije svjestan trenutno ni tebe i cinjenice da si trudna i osjetljiva i da mora paziti sta i kako govori... Smiri se, misli na bebu, to je sada najbitnije, a kada se aBd rodi onda ces vidjeti kakav ce biti. Nadam se da ce se i on zaljubiti u svoje dijete cim ga ugleda i biti najbolji tata na svijetu, a ako i ostane takav i ti ne zelis odgajati dijete sama, kao sto si rekla, nisi sama na svijetu. Ne daj se i ne sekiraj nam se [sm=smiley31.gif]

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 20:29:33)

Ziel stvarno mi je zao sto prezivljavas te stresove bas u trudnoci,ne bih pozeljela nikom jer sve moze da utice na bebu.Ti pokusaj biti jaka i otporna najvise radi bebe da njoj ne naskodis,Masallah lijepi ti napreduje i beba i trudnoca to je najvaznije zato se cuvaj da ti
Insallah i ostane.Nije moje da komentarisem muza i ponasanje....samo se nadam da ce ga beba promjeniti i to je sve sto
Tzelim jer sam sigurna da ce onda sve biti ok i da ce biti ZA tebe i ZA bebu.Cuvaj se...[sm=smiley1.gif]

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba - Septembar (4.9.2015 20:30:39)

Ziel stvarno mi je zao sto prezivljavas te stresove bas u trudnoci,ne bih pozeljela nikom jer sve moze da utice na bebu.Ti pokusaj biti jaka i otporna najvise radi bebe da njoj ne naskodis,Masallah lijepi ti napreduje i beba i trudnoca to je najvaznije zato se cuvaj da ti
Insallah i ostane.Nije moje da komentarisem muza i ponasanje....samo se nadam da ce ga beba promjeniti i to je sve sto
Tzelim jer sam sigurna da ce onda sve biti ok i da ce biti ZA tebe i ZA bebu.Cuvaj se...[sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>