Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (3.8.2015 11:23:33)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro eh kad sam ovako lijepo ireplicirala svima redom, red je i da se pozdravim[sm=smiley36.gif] Jutro Bila na kafi ranojutarnjoj, pa dodjoh maloprije kuci, lijepo razhladilo vani bas. Svu noc nisam oka sklopila od prepona, od kostiju, od cure koja je odlucila da citavu noc derneci i tako[sm=smiley36.gif] Vidim ovdje veselo, neki se sex spominej, ja ne znam sta je to[sm=smiley36.gif] meni roda bebu donijela[sm=smiley36.gif] odoh sad kopirati spisak[sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] e nek si se ti nama javila pa makar [sm=smiley36.gif] ovako sa referisanjem nakon replica I amandmana [sm=smiley36.gif] ja odoh malenoj praviti uzinu pa taman dok se vi ispricate da I ja imam kome replicirati [sm=smiley1.gif] osnovni red je da se pozdravi.[sm=smiley36.gif]kako meni moja mama kaze, neki dan ulazim kod nje a gosti joj sjede, ma nisam ja ni usla, kaze ona meni na sav glas:M lijepo se pozdravi[sm=sad.gif][sm=sad.gif] mal'' u zemlju ne propadoh od srama. Inace imam 32. godine, valjda sam naucila da se treba pozdraviti kad se ulazi ali eto mooja mama da napomene za svaki slucaj[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|