Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (3.8.2015 11:05:27)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe e ja htjedoh sinoc napisati ali sam zaspala sa mobitelom u ruci [sm=smiley36.gif] ja od kako sam se udala (znaci punih 7 godina) nisam nikad nocila kod mojih (znam da su mi se drugarice ibretile, nedavno se nesto potegla tema oko toga I ja ispadoh jedina koja nije kod mame nocavala [sm=smiley36.gif]) mislim koji klinac cu (da prostite) nociti kod njih, zivimo u istom gradu, to mi tako debilno. udala sam se, imam svog muza, svoju porodicu, sta ja imam nociti kod mame i tate. kod sveki sam nocila jer smo zivjeli 2,5 godine skupa. ni tad mi nije palo na pamet da nocim kod mame. u principu mm i ja smo ko lonac i poklopac [sm=smiley36.gif] mi se za ovih 7 godina nismo rastajali, ili idemo skupa ili ne idemo. jednostavno tako funkcionisemo. mi smo tim [sm=smiley1.gif] I drugarice ove moje, sve im roditelji haman u istoj opstini, ode noci kod mame a muz kuci ili vani u provodu. ja I mm imamo takav brak da mozemo izaci I on sa svojim drustvom I ja sa svojim prijateljicama, sve dok se organizujemo oko malene I dogovorimo unaprijed, cisto da se znaju planovi. mislim nidje veze meni to nikad nije bilo jasno. hajd da mi je mama u drugom gradu pa da odem na par dana, sedmica. ok. ali u istom gradu halo cca 20 minuta voznje gdje god da krenes u kantonu Sarajevo eto te. ali eto, nismo svi isti [sm=smiley1.gif] e 'vako i u mene..samo sto je meni mama zracne linije jedno 500 m[sm=smiley36.gif] inace ne idem nikad na konak, mm ode na put ili nesto slicno ja jedva docekam da se malo izluftiram sama po kuci[sm=smiley36.gif] a sve mi jaranice lete materi na nocenje, i kazu mi da nisam normalna[sm=smiley36.gif] a volim ammu n ajvise na sivjetu,[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Boga mi[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|