rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (3.8.2015 12:10:55)
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: M.A.M. Uh dok vas iscitah pola sata,ja sad dosla sa Jezera,prvi ctg obavljen,opet moram u petak rad posteljice jer je bas zrela,al hvala Bogu protok kisika extra,al eto kaze dr Divanovic koji mi je radio uz za svaki slucaj da pratimo do kraja Da napomenem zenice koje idu na UZ na Jezero ne idite ako Boga znate ponedjeljkom i cetvrtkom rad komisije,mene je sjeb... cekanje [sm=smiley36.gif] ja cu sutra aBd vjerovatno UZ + pregled...kod moje dr je posteljica bila II stepen prije 2 sedmice Kod mene II/III zato moram cesce ici na ctg joj ja sam se toga bojala jer mi je ovaj put duze trebalo da prestanem pusiti...al hajde cini mi se da je ovo moje II stepen ok bilo prije dvije sedmice...ostalo mi je jos malo do poroda...nekako se radujem ovom pregledu sutra konacno cu cuti na cemu sam..hoce li uskoro se sta desiti [sm=smiley1.gif] a i mene svaki put pita dr pusim li,a ja sam podavno prestala,nekako cim sam saznala za trudnocu ali eto ostavilo traga izgleda ,al i dan danas sanjam cigare [sm=smiley36.gif] MAM [sm=bravo.gif] na prvom ctg-u I pregledu inace mladi dr. Divanovic je sin mog Divketa [sm=smiley1.gif] ja sam sutra aBd kod Divketa, jedva cekam sto kaze rose da znam na cemu sam, dokle sam sta sam...dal da se nadam tim kafama ili ne [sm=smiley36.gif] A bas sam se pitala da li mu je sin,inace impresionirao me je sa svojom strucnoscu iako je mlad,bas detaljan neki dan vidjeh nekog mladog dr.a e sad ne znam jel to taj...onako svjetlija kosa, malo duza na razdjeljak? nije mu bas svjetla kosa,onako smedja,cekaj mozda ga gdje nadje google[sm=smiley36.gif] https://www.facebook.com/denijal.divanovic e nije ovaj
|
|
|
|