LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 11:41:50)
|
Ja da se javnem da sam se vratila, jos sam 2u1 i bez pregleda i cackanja [sm=smiley36.gif] Usla ja na pregled, bio mi dr. Goran Stojkanovic, fin doktor (meni su svi oni fini ja nikog tamo ne znam sem Nakasa i Puzica), elem ctg uredan, malo popricali o opcem stanju, kad mi je termin, drugo dijete...onda ja njemu kazem iskreno da samja i u prvoj trudnoci prosla bez ikakvih pregleda i cackanja, dosla samo da se porodim [sm=smiley36.gif] Na to on kroz smijeh pa kaze tako je i najbolje. Pregled i ctg opet za dva dana (u petak) ako se ne porodim prije [sm=smiley36.gif] Po malenu ne idemo [sm=smiley13.gif][sm=smiley19.gif] muz radi ujutru, onda bi moja mama morala da rano ustane da bi mogla da dodje do nas da ja idem na ctg, ili bi nju doveli veceras pa je sutra opet vodili kod mojih a iskreno peglancija mi to i zbog nje i zbog nas. Tako da malena ostaje do petka pa cemo aBd bude po planu i programu nju u petak pokupiti. Drugi dio razgovora smo pricali o genetici posto je konstatovao moje "neobcne oci" [sm=smiley36.gif] bi mi simpatican, kaze vjerovatno ste do sad navikli da vam svi govore da imate neobicne oci. pa mi pricao nekom filmu sci-fi talijanski neki rezires tako to neko pleme na nekoj planeti sa neobicno plavim ocima [sm=smiley36.gif] elem, dodjosmo i do malene i muza i genetike, i ko ima kakvu boju ociju [sm=smiley36.gif] bas mi onako bio simpatican u svemu tome. Uglavnom eto, ja se vratila kuci, prosetala od bolnice sve do kuce. Mislila sa mm piti kafu na vilsu ali je u guzvi i nije mogao tad na pauzu tako da sam opicila pravo. Dosla, istusirala se na brzinu i jela da se ne srusim od gladi. ninuska moj topli savjet kad krenes na ctg da dobro poranis jer je tolika guzva, ova jedna trudnica danas prica kaze juce je do pola 3 bila. u 12 tek doktori sisli a ona nije bas bila medju prvima. Ja sam jutros dosla pravo rano, oko 7:25, jer mm ovu heftu radi od pola 8. Tako da sam bila prva, i opet nisam prije pola 11 zavrsila
|
|
|
|