ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 19:36:01)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: M.A.M. LTM na Jezeru preporucuju taj sa kamilicom,i ja sam ga uzela al eto ova luda od patronaze rece agresivan,a sto kazes i ja nakupovala moze mi biti do godine [sm=smiley36.gif],juce sam te se sjetila,kupila onu aventovu flasicu pa sam dobila na poklon i one njihove blaznice za grudi,i jos nekih djidja,koja razlika kvalitete flasice za ne povjerovat ma taj zuti od kamilice mozes stalno, slobodno vjeruj mi pa ja sam L kupala s njim cini mi se i mjesec dana, imali ga u zalihama [sm=smiley36.gif] mi to nismo ni znali dok nije patronazna dosla prvi put, ona nam rekla da uzmemo taj od kamilice i da je blazi, i da se moze stalno. i onda su svi isti dan kupili po 2 [sm=smiley36.gif] nije lose da ga dajes i ukucanima i gostima da peru ruke s njim. ipak ce ti svi oko bebice. [sm=smiley36.gif] meni trebaju i baby centar i nobilo i jos neki platiti ovo silnop reklamiranje, jer ja to od srca stvarno, iz iskustva kad sam odusevljena necim. ako nisam ja kazem zaobilazi u luku. avent je zakon. nama je od kasika, pribora za jelo, tanjira, onda ona flasica sa kljunom pa sad ova na slamku...sve sto L konzumira je striktno avent. nije da sam htjela nego pokusali smo mi, te nuby te ne znam ni ja nuk ali ni blizu sa kvalitetom. tako da je kod nas stvarno sve avent. mi i kad kupujemo poklone za babine kupujemo avent jer su mi bas dobri. Jedino ja nisam koristila Plivasept [sm=zz_cry.gif]. Necu ni sad kupovati d9k ne vidim stanje..ako bude trebalo nek ode muz do apoteke..to mu je cas posla
|
|
|
|