ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (20.8.2015 7:35:19)
|
IZVORNA PORUKA: Travelove Pozdrav mamice drage, Evo odlucih da se i ja pridruzim vasim razgovorima. Trenutno sam u 26. sedmici, za sad se drzimo dobro, na pocetku smo se bas namucili sa mucninama i povracanjem, ali hvala Bogu to je iza nas. Od septembra krecem u skolu za trudnice, i iskreno se nadam da ce mimto pomoci, jer zaista imam veliki strah od poroda. Mozete nas staviti na spisak, termin 28.11. [sm=rozacrtici.gif] I ja sam jedan od ranoranilaca [sm=nosecka.gif] Dobrodosla u klub debelih [sm=smiley36.gif] [sm=nosecka.gif][sm=bravo.gif] Mi smo blizu sa terminima [sm=smiley1.gif] A vidim ides u sept.u skolu za trudnice, i ja isto tako u sept., da nisi mozda i ti u D.Zdravlja Tuzla? Evo i mene na poslu, mm dosao sinoc s posla jadnik krepo od umora, ali hajd neka ga malo nek oznoji dupe kao i ja sto oznojim [sm=smiley36.gif] dosta je sjedio kod kuce. Jutros ga samo poljubim i kazem da idem da ne ustaje, nek spava, danas opet ide u drugu. Ja sam inace ok, evo poceli oni iritirajuci pacijenti, jedna zena mi upravo stavlja knjizicu na salt_er i govori : MASHALA MASHALA JESI MI TI DOBRO , JESI SE POPRAVILA [sm=smiley7.gif][sm=grrr.gif]
|
|
|
|