M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 8:24:30)
|
IZVORNA PORUKA: Airyfairy Kako divne vijesti uljepsase jutro [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif] Nasoj hrabroj rose zelim brz oporavak, puuno divnih trenutaka sa malenom princezom[sm=smiley31.gif]zivot ispunjen srecom i zadovoljstvom[sm=duda.gif][sm=smiley27.gif] a mi cemo da cekamo [sm=smiley36.gif] ltm ovaj mjesec jos smo nas tri na spisku, brrrr da i mi to ovako nabrzaka rijesimo [sm=duda.gif] ima li te sa pregleda? sta kazu? pcelice, kako ti je malena? Leptirice, ja imam isto te bolove od sedmog mjeseca, helem nema polozaja u koje ne boli, kad boli nema mu pomoci... ali vremenom se priviknes na to. sve to ide sa trudnocom :) ja juce nadjoh na netu neku koncanu haljinicu za djevojcice, bas me nesto povukla zelja da uzmem konac, da heklam nesto slicno. Haljinicu, papice i traku za kosu, bijelo sa ljubicastim. Poslije poroda prijateljice mi prave baby shower aBd, pa rekoh obukla bih bebi to, bas mi j posebno. Sta vi mislite? je li to vise zastarilo :([sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif] Ne znam za ostale ,al to koncano za bebare meni je preslatko,cak i pletene haljinice,kapice,papice,ja sam vec narucila par pletenih kapica,ma kako god okrenes bebicama sta god obuces izgledaju samo za pojesti [sm=love.gif]
|
|
|
|