RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 22:36:03)

IZVORNA PORUKA: LieToMe

ja sam tu, vrtim se isto po kuci. pravila neku reorganizaciju u kuhinji, usput oprala prozore u spavacoj [sm=smiley36.gif]
mm se jos svrcka, kasnije nam moj brat dolazi...trebala bih ovaj ves ispeglati nekad kasnije [sm=smiley1.gif] sve se osusilo.

Samo ti radi [sm=smiley36.gif]. Zeno, odmori malo..a ko ti kaze...i ja cijeli dan nesto...morala izvaditi sve stvari iz trokrilnog ormara u prizemlju da bi ga pricvrstili. Nije ugradbeni pa se malo rasklimao. Evo oni otisli, a ja nenam snage. Trebala bih prvo prebrisati pa vratiti garderobu [sm=smiley18.gif]. Ima li vijesti od rose? Dokle li je?
pcelice gadna ta kiselina. Mene bas rijetko strefi.
aidana sto da ne ako je sve ok. A i dr se slaze. Vratit ces se prije ulaska u deveti [sm=smiley36.gif]
Ostale, gdje ste? Nije petak [sm=jezicek.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 22:54:11)

Ja evo oprala kosu i osusila pa na spavanac... bas sam umorna, sutra opet radni dan al neka jos malo pa cu i ja odmarati kuci [sm=smiley1.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 1:21:18)

Samo da javim da se rose porodila!!!
Nemam nikakvih drugih detalja, sem da je proslo lagano, da su mama i beba dobro i da se malena rodila prije 10.
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=zz_inlove.gif]
Nem im je ziva i zdrava, zelim joj od srca sve najljepse!!!
rose ce nam se javiti sa detaljima cim bude mogla [sm=bravo.gif]

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 6:18:39)

Nemam nikakvih drugih detalja, sem da je proslo lagano, da su mama i beba dobro i da se malena rodila prije 10.
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=rozica.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=zz_inlove.gif]

E lijepe vijesti bas mi je drago [sm=smiley1.gif] Da im bude ziva i zdrava, mami brz oporavak

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 6:40:54)

Jutrrrooo [sm=kava.gif]
ja se lagano spremam. Odoh na ctg. Nadam se da me niko nece barkcati (sve se sjetim maksi i dala- nedala porodila se) [sm=smiley36.gif]
Ako mi kazu da ne moram prije pon na pregled odosmo danas po malenu, pozelili smo je pravo [sm=smiley1.gif], bas nam nedostaje.
Eto, pozelite mi srecu pa se cujemo

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:01:29)

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=zz_dance.gif]. Sve najljepse od srca joj zelim. Mami brz oporavak a bebici dug i sretan zivot [sm=bravo.gif]. Jedva cekam detalje [sm=bravo.gif]

ltm sretno danas. Ma ne daj da te cackaju [sm=smiley36.gif]. Javni se iz cekaone [sm=smiley1.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:06:13)

Volim kad mi ovako dan krene sa lijepim vijestima[sm=bravo.gif] zacas ona to[sm=bravo.gif]. Jedva cekam detalje i zelim sve najljepse od srca[sm=bravo.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:08:37)

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

Volim kad mi ovako dan krene sa lijepim vijestima[sm=bravo.gif] zacas ona to[sm=bravo.gif]. Jedva cekam detalje i zelim sve najljepse od srca[sm=bravo.gif]

Zeno, priblizavamo se ti i ja [sm=smiley36.gif].

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:08:57)

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

AUGUST

06.08. Maksi [sm=modricrtici.gif] porodila se 29.07. [sm=bravo.gif]
14.08. Rose [sm=rozacrtici.gif] porodila se 18.08 [sm=bravo.gif]
15.08. Pandica [sm=modricrtici.gif] porodila se 10.08.[sm=bravo.gif]
18.08. Putujuca [sm=modricrtici.gif] porodila se 01.08.[sm=bravo.gif]
24.08. LieToMe[sm=rozacrtici.gif]
28.08. MAM [sm=rozacrtici.gif] porodila se 10.08.[sm=bravo.gif]
28.08. Airyfairy
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime [sm=modricrtici.gif]
12.09. Araj [sm=modricrtici.gif]
20.09. Carobno Jutro[sm=rozacrtici.gif]
23.09. Ninuska [sm=modricrtici.gif]
23.09. hexe [sm=rozacrtici.gif]

OKTOBAR

06.10. Aidana [sm=rozacrtici.gif]
09.10. mojbebac [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR

08.11. Blue moon [sm=rozacrtici.gif]
12.11. UmmuHamza2305 [sm=modricrtici.gif]
12.11. Pcelica [sm=modricrtici.gif]
19.11. ziel [sm=modricrtici.gif]
22.11. *nur* [sm=modricrtici.gif]
26.11. Farah 00 [sm=rozacrtici.gif]

DECEMBAR

03.12. *JJ* [sm=rozacrtici.gif]
07.12 Elastigirl [sm=modricrtici.gif]
14.12. Leena [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri [sm=rozacrtici.gif]

MART 2016.

04.03. škorpija

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:11:00)

IZVORNA PORUKA: ninuska

Mene panika vec hvata[sm=smiley36.gif] al sve se tjesim, ima sad LTM[sm=smiley36.gif]. Pa onda mi[sm=smiley36.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:11:47)

Jutrrrooo [sm=kava.gif]
ja se lagano spremam. Odoh na ctg. Nadam se da me niko nece barkcati (sve se sjetim maksi i dala- nedala porodila se) [sm=smiley36.gif]
Ako mi kazu da ne moram prije pon na pregled odosmo danas po malenu, pozelili smo je pravo [sm=smiley1.gif], bas nam nedostaje.

Stetnoooooooooo od srca, cekamo izvjestaj[sm=bravo.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:14:56)

Mene panika vec hvata[sm=smiley36.gif] al sve se tjesim, ima sad LTM[sm=smiley36.gif]. Pa onda mi[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]. Razumijemo se [sm=zz_wink.png]Ma ltm ko da se vec porodila. Brzo ce ona to [sm=rozacrtici.gif][sm=smiley36.gif].
Ja ti rekoh. Ocekujem oko 10-og [sm=smiley36.gif]..

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:18:01)

I od mene cestitke za Rose da se brzo oporavi,i uziva sa svojim bebacem...[sm=duda.gif][sm=duda.gif]
Imam i ja jedno pitanje jel normalna pojava da se osjeti bol izmedju nogu ove kosti ili zile neznam ni ja vise s unutrasnje strane...to osjecam kad hodam pa se odma nekako prepadnem da se nisam sta pocela otvarat il sl pa da moram mirovat...a tek trebam za koji dan uci u 7mjesec

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:22:50)

Jeste, draga. Mene to boli i jos stidna kost. Ipak, beba je svaki dan sve teza hB.

ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:34:55)

Evo i mene zene, zapocela radne obaveze. Cekam dr. sad godisnji odmori, ne znam ni s kim danas radim...
Sinoc me zaova ofarbala i napokon mogu reci da mi se svidja ova boja pa cu je zadrzati makar mjesec dana dok ne pocne izrastati... Neku sam boju dobila medastu [sm=smiley36.gif] svijetlo smedje do bež plavo, ne znam ni ja reci koja je ovo boja ali mi je ok, jos kupila novu peglu za kosu, pegla ko luda [sm=smiley36.gif]

Uh jesam gladna, ne sjecam se kad sam jela zadnji put, cini mi se jucer oko 4, uh kad je to bilo davnoooo [sm=smiley36.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:40:22)

Jutrrrooo [sm=kava.gif]

Hvaaalaaaaaa [sm=smiley1.gif] evo mene vec u OBS-u, trudnica za primjer, prva u redu [sm=smiley36.gif] jedino da nam opet knjizice ne pomjesaju ko prosli put pa da bude ludnica.
Ma idem ja kuci, necu ja dati da me barkcu [sm=smiley36.gif] hocu po malenu popodne jedino da mi kazu moram u petak doci.

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:43:57)

[sm=smiley36.gif]. Razumijemo se [sm=zz_wink.png]Ma ltm ko da se vec porodila. Brzo ce ona to [sm=rozacrtici.gif][sm=smiley36.gif].
Ja ti rekoh. Ocekujem oko 10-og [sm=smiley36.gif]..

Ja i ne znam kad da ocekujem [sm=smiley36.gif] ko kad prvo dijete pa veze nemam. Doduse ako bude carski onda cu znati u dan[sm=smiley36.gif]. Idem sad u petak aBd na kontrolu pa cu vidjet sta ce mi reci a def cemo odliciti pocetkom septembra aBd. Ustvari dr ce odluciti sta cemo i kako cemo. Meni sve vrijeme ponavljaju da je bitno samo da udjemo u deveti, pa se onda mozemo i poradjati tako da evo jos koji dan i eto ga i taj deveti pa eto vidjet cemo. Ma samo da prodje kako treba i da beba bude dobro, to mi je osnova svega.

Leptirice, mene te kosti slomise mjesecima vec. Jos kako se beba okrenula glavicom dole, fakat boli. Dok ustane hoce mi nesto biti[sm=smiley36.gif] navece dok spavam osjetim tu bol, takodjer u dok se okrecem u snu. Elem vazda boli[sm=jezicek.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:45:15)

Jutrrrooo [sm=kava.gif]

Hvaaalaaaaaa [sm=smiley1.gif] evo mene vec u OBS-u, trudnica za primjer, prva u redu [sm=smiley36.gif] jedino da nam opet knjizice ne pomjesaju ko prosli put pa da bude ludnica.
Ma idem ja kuci, necu ja dati da me barkcu [sm=smiley36.gif] hocu po malenu popodne jedino da mi kazu moram u petak doci.

Znaci brzo ces na red. Hajde sta god kazu tako ce biti. Ha ja

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:49:09)

Jutrrrooo [sm=kava.gif]

Znaci brzo ces na red. Hajde sta god kazu tako ce biti. Ha ja

Ma da [sm=smiley1.gif] u principu svejedno, sad ce to uskoro kako god.

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:50:13)

Rose nek je sa srecom,bebari dug i sretan zivot,a tebi zelim brz oporavak [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

LTM sretno zeno na kontroli

aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 7:57:28)

Ceastitam rose [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] da bebica bude ziva i zdrava [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

Airyfairy -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 8:07:14)

Kako divne vijesti uljepsase jutro [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif]

Nasoj hrabroj rose zelim brz oporavak, puuno divnih trenutaka sa malenom princezom[sm=smiley31.gif]zivot ispunjen srecom i zadovoljstvom[sm=duda.gif][sm=smiley27.gif]

a mi cemo da cekamo [sm=smiley36.gif]
ltm ovaj mjesec jos smo nas tri na spisku, brrrr da i mi to ovako nabrzaka rijesimo [sm=duda.gif] ima li te sa pregleda? sta kazu?

pcelice, kako ti je malena?

Leptirice, ja imam isto te bolove od sedmog mjeseca, helem nema polozaja u koje ne boli, kad boli nema mu pomoci... ali vremenom se priviknes na to. sve to ide sa trudnocom :)

ja juce nadjoh na netu neku koncanu haljinicu za djevojcice, bas me nesto povukla zelja da uzmem konac, da heklam nesto slicno. Haljinicu, papice i traku za kosu, bijelo sa ljubicastim. Poslije poroda prijateljice mi prave baby shower aBd, pa rekoh obukla bih bebi to, bas mi j posebno. Sta vi mislite? je li to vise zastarilo :([sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

M.A.M. -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 8:24:30)

IZVORNA PORUKA: Airyfairy

Kako divne vijesti uljepsase jutro [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif][sm=zz_showoff.gif]

Nasoj hrabroj rose zelim brz oporavak, puuno divnih trenutaka sa malenom princezom[sm=smiley31.gif]zivot ispunjen srecom i zadovoljstvom[sm=duda.gif][sm=smiley27.gif]

a mi cemo da cekamo [sm=smiley36.gif]
ltm ovaj mjesec jos smo nas tri na spisku, brrrr da i mi to ovako nabrzaka rijesimo [sm=duda.gif] ima li te sa pregleda? sta kazu?

pcelice, kako ti je malena?

Leptirice, ja imam isto te bolove od sedmog mjeseca, helem nema polozaja u koje ne boli, kad boli nema mu pomoci... ali vremenom se priviknes na to. sve to ide sa trudnocom :)

ja juce nadjoh na netu neku koncanu haljinicu za djevojcice, bas me nesto povukla zelja da uzmem konac, da heklam nesto slicno. Haljinicu, papice i traku za kosu, bijelo sa ljubicastim. Poslije poroda prijateljice mi prave baby shower aBd, pa rekoh obukla bih bebi to, bas mi j posebno. Sta vi mislite? je li to vise zastarilo :([sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

Ne znam za ostale ,al to koncano za bebare meni je preslatko,cak i pletene haljinice,kapice,papice,ja sam vec narucila par pletenih kapica,ma kako god okrenes bebicama sta god obuces izgledaju samo za pojesti [sm=love.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 8:47:44)

ja da se prijavim, uradila ctg. usle nas dvije, ja prva, legnem...kad ctg krepao [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
pocese me zezati da sam pokvarila ctg [sm=smiley36.gif] rekoh, ja bih volila kad bi ja tako djelovala na ljude i ctgove ali nije do mene [sm=smiley36.gif]
ide sad sporo a guzva samo takva.

sad cekam da me prozovu i nadam se da ce samo biti konstatovanje stanja i da idem popodne po malenu, bas sam je pozelila [sm=smiley1.gif]

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (19.8.2015 8:52:30)

Dobro je onda ...da znam da je to propratna pojava ...da nije nista opasno,ja imam tek 28kontrolu pa mi dugo to cekat da pitam doktoricu...iako brze izadjem nego sto udjem u ordinaciju....kako to ona zbrza...al eto[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>