RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

škorpija -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 13:27:02)

IZVORNA PORUKA: megi

Prijavih se samo da posaljem zagrljaj skorpiji [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
da sve prodje skolski [sm=smiley1.gif]

Hvala draga :*

Visnja RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 13:41:05)

Škorpijo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

evo liste

http://www.ringeraja.ba/forum/Trudni%C4%8Dka_lista_2016_%26lt%3B3/m_2607505/tm.htm

izvinjavamo se trudnjačiama zbog naše neazurnosti

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 13:52:07)

Neaktivne clanice izbrisane sa spiska...postupak je moguce obrnuti user posted image user posted image

AUGUST

06.08. Maksi [sm=modricrtici.gif] porodila se 29.07. [sm=bravo.gif]
14.08. Rose [sm=rozacrtici.gif]
15.08. Pandica [sm=modricrtici.gif] porodila se 10.08.[sm=bravo.gif]
18.08. Putujuca [sm=modricrtici.gif] porodila se 01.08.[sm=bravo.gif]
24.08. LieToMe[sm=rozacrtici.gif]
28.08. MAM [sm=rozacrtici.gif] porodila se 10.08.[sm=bravo.gif]
28.08. Airyfairy
28.08. Bebac bucko

SEPTEMBAR

02.09. Novo Ime [sm=modricrtici.gif]
12.09. Araj [sm=modricrtici.gif]
20.09. Carobno Jutro[sm=rozacrtici.gif]
23.09. Ninuska [sm=modricrtici.gif]
23.09. hexe [sm=rozacrtici.gif]

OKTOBAR

06.10. Aidana [sm=rozacrtici.gif]
09.10. mojbebac [sm=modricrtici.gif]

NOVEMBAR

08.11. Blue moon [sm=rozacrtici.gif]
12.11. UmmuHamza2305 [sm=modricrtici.gif]
12.11. Pcelica [sm=modricrtici.gif]
19.11. ziel [sm=modricrtici.gif]
22.11. *nur* [sm=modricrtici.gif]
26.11. Farah 00 [sm=rozacrtici.gif]

DECEMBAR

03.12. *JJ* [sm=rozacrtici.gif]
07.12 Elastigirl [sm=modricrtici.gif]
14.12. Leena [sm=modricrtici.gif]

JANUAR 2016.

07.01. Leptiri [sm=rozacrtici.gif]

MART 2016.

04.03. škorpija

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 13:54:58)

evo ga škorpija, na spisku si[sm=bravo.gif] dobro došlai zelim ti od srca mirnu i finu trudnocu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pcelice, trebala si potraziti, bila sam ja gore do uza 4. [sm=hudicek1.gif] Ko kad jedan doktor radi pa je guzva uzas

rose, ako ne krene 20. ti se onda naljuti i nemoj nikako[sm=smiley36.gif] hajde mozdadanas vec bude promijena ko zna[sm=smiley36.gif]

a super bi bilo da zajedno i ti i LTM isti dan, joj to je ludilo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

pocahontas -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 14:09:05)

IZVORNA PORUKA: škorpija

hvala :), pa eto da se prijavim i neka me čarobno jutro doda na spisak , termin je aBd 4.3. 2016. spol još nepoznati :)

[sm=zz_eek.png][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]

palachinken -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 14:15:34)

IZVORNA PORUKA: pocahontas

hvala :), pa eto da se prijavim i neka me čarobno jutro doda na spisak , termin je aBd 4.3. 2016. spol još nepoznati :)

Škorpija, čestitam!
Pocy, prekide me! [sm=jezicek.gif]

pocahontas -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 14:18:11)

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: pocahontas

Škorpija, čestitam!
Pocy, prekide me! [sm=jezicek.gif]

vakat nam je moja ti, pa ti pričaj šta hoš [sm=jezicek.gif]

palachinken -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 14:22:07)

Pa neće nam se zakačiti od trolanja teme kojoj ne pripadamo.[sm=smiley36.gif]
Igleda da cemo se morat' i poseksat [sm=jezicek.gif]

Ne medjusobno. [sm=smiley36.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 14:35:02)

IZVORNA PORUKA: Carobno jutro

evo ga škorpija, na spisku si[sm=bravo.gif] dobro došlai zelim ti od srca mirnu i finu trudnocu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

pcelice, trebala si potraziti, bila sam ja gore do uza 4. [sm=hudicek1.gif] Ko kad jedan doktor radi pa je guzva uzas

rose, ako ne krene 20. ti se onda naljuti i nemoj nikako[sm=smiley36.gif] hajde mozdadanas vec bude promijena ko zna[sm=smiley36.gif]

a super bi bilo da zajedno i ti i LTM isti dan, joj to je ludilo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Da sam znal bas bih te potrazila. Da i s tobom koju suplju bacim. Jos bila u onom novom bloku. Babo mi lezao na sestom spratu u centru za srce. Bila kod njega do pola cetiri Od sad kad god odem na kosevo prvo cu da obidjem dipza svaki slucaj. Dva puta smo gore u isto vrijeme bile red je da se sretnemo [sm=smiley36.gif]

Skorpija cestitam na trudnoci. Ugodnu i skolsku trudnocu ti zelim. Dobro nam dosla [sm=bravo.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 15:58:22)

dobrodoslica skorpiji [sm=smiley1.gif], zelim joj od srca lijepo druzenje sa ovim divnim trudnicama, i laganu i lijepu trudnocu i porod!
ja samo da se prijavim da sam popila kafu sa kumom, rucale, nahodale se i evo vratila se kuci still 2u1 [sm=smiley36.gif]
medjutim, rose mi se javila, ostaje u bolnici, 4-5 prstiju je otvorena pa cu vas dalje obavjestavati kako se budu stvari odvijale [sm=smiley1.gif], uglavnom bicete blagovremeno obavjesteni. a ja eto imam fore do sutra ujutru Nakasa da uganjam pa da nas dvije ovo simultano odradimo kako treba [sm=smiley36.gif]

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 16:03:18)

IZVORNA PORUKA: LieToMe

dobrodoslica skorpiji [sm=smiley1.gif], zelim joj od srca lijepo druzenje sa ovim divnim trudnicama, i laganu i lijepu trudnocu i porod!
ja samo da se prijavim da sam popila kafu sa kumom, rucale, nahodale se i evo vratila se kuci still 2u1 [sm=smiley36.gif]
medjutim, rose mi se javila, ostaje u bolnici, 4-5 prstiju je otvorena pa cu vas dalje obavjestavati kako se budu stvari odvijale [sm=smiley1.gif], uglavnom bicete blagovremeno obavjesteni. a ja eto imam fore do sutra ujutru Nakasa da uganjam pa da nas dvije ovo simultano odradimo kako treba [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] kako lijepe vijesti [sm=sloncek.gif].[sm=sloncek.gif]. Da sto lakse na svijet donese svoju curicu. Ima li bolove?

Kako si napisala::samo da prijavim..reko'''' ti se porodila se haha..

skorpija dobrodosla [sm=bravo.gif]

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 16:05:30)

Kako me nekakva pozitivna trema uhvati. Zelimo joj lagan porod i da sto prije vuzme u narucje svoju princezu. [sm=bravo.gif]

Leptirica87 -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 16:17:07)

I ja zelim lagan porod ako bog da i da sve prodje s hajrom....i ja zelim dobrodoslicu skorpiji...i ja sam skorpica u novembru a i beba ce biti ako bog da po terminu dva dana poslije mame [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 16:19:52)

[sm=smiley1.gif] a i mene trema opicila zbog nje, kako smo se nas dvije stalno zezale koja ce prije [sm=smiley36.gif]
nije rekla za bolove nista, rose je to [sm=smiley36.gif] doslovno sam vam citirala sta je napisala u poruci [sm=smiley1.gif] mislim da ce mi se sljedeci put javiti da kaze da se porodila [sm=smiley36.gif]

i ja joj od srca zelim brzi i laksi porod nego prvi, rekla sam joj da cu vas sviju obavijestiti i zazelila joj srecu u ime sviju [sm=smiley1.gif]

mm ode da se obrije i osisa i kafu da popije i ja ga zovem da se javim da sam se vratila kuci kaze on jel to pocelo, da se vracam [sm=smiley36.gif] a reko nije, sve je ok, ali rose su ostavili u bolnici [sm=smiley36.gif]
ja evo pocistila stolove, oprala sudje i sporet, ves skoro suh (ima nesto malo za popeglat) odoh da provjerim kofer pa mogu i ja lagano za njom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Elastigirl -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 16:45:34)

Lagan porod zelim nasoj Rose...jedva cekam da cujem novosti aBd :)

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 16:51:49)

Nasoj dragoj rose brz i lagan porod zelim eto njoj njene cure brzo ipak je ona drugorotka porodice se za cas vidjecete. Samo da sve prodje dobro.
LTM moglo bi i kod tebe uskoro samo da brzo i lagano prodje. Jeli tebe iko gledo da li si otvorena

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 16:55:53)

IZVORNA PORUKA: maksi

Nasoj dragoj rose brz i lagan porod zelim eto njoj njene cure brzo ipak je ona drugorotka porodice se za cas vidjecete. Samo da sve prodje dobro.
LTM moglo bi i kod tebe uskoro samo da brzo i lagano prodje. Jeli tebe iko gledo da li si otvorena

jok [sm=smiley36.gif] ja sam vjerovatno jedna od rijetkih trudnica koju niko ne barkce. tako sam i u prvoj trudnoci prosla bez ikakvih pregleda i cirkusa. samo dosla da se porodim 9 prstiju otvorena [sm=smiley36.gif]
ako me sutra ne budu pregledali ja sebi predvidjam ko i prvi porod, pukao vodenjak, ja trceci u bolnicu, otvorena boga pitaj koliko [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 17:11:41)

Doduse i ja vjesto izbjegavam te pregleda jer se ne volim cackati[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] pa vjerujem da ce te sutra mozda pogledati a ako ne sigurno ti predstoji scenario kao i kod prvog poroda,samo da bude brzo i da sve bude u redu

jok [sm=smiley36.gif] ja sam vjerovatno jedna od rijetkih trudnica koju niko ne barkce. tako sam i u prvoj trudnoci prosla bez ikakvih pregleda i cirkusa. samo dosla da se porodim 9 prstiju otvorena [sm=smiley36.gif]
ako me sutra ne budu pregledali ja sebi predvidjam ko i prvi porod, pukao vodenjak, ja trceci u bolnicu, otvorena boga pitaj koliko [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 17:21:42)

Doduse i ja vjesto izbjegavam te pregleda jer se ne volim cackati[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] pa vjerujem da ce te sutra mozda pogledati a ako ne sigurno ti predstoji scenario kao i kod prvog poroda,samo da bude brzo i da sve bude u redu

e hvala draga puno! vidjecemo sutra ujutru sta ce biti. ipak sam 39+2.
jesu li decki bolji? kako deveras?

ninuska -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 18:29:33)

Gdje ste, zene? Ja po kuci se vrtim u krug. Sad ce nam prijatelji sa curicom doci. Taman nek se igraju drugarice :)

LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 18:48:13)

ja sam tu, vrtim se isto po kuci. pravila neku reorganizaciju u kuhinji, usput oprala prozore u spavacoj [sm=smiley36.gif]
mm se jos svrcka, kasnije nam moj brat dolazi...trebala bih ovaj ves ispeglati nekad kasnije [sm=smiley1.gif] sve se osusilo.

*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 19:32:52)

Ubi me kiselina. Za dorucak sam se domacinski najela i presjelo mi. Od tad se mucim s kiselinom i mucninom. Izgleda da sam dosla u fazu kad se vise ne mogu najesti [sm=smiley13.gif]S curicama mi je to bilo u devetom a sad sve poranilo pa i kiselina [sm=smiley13.gif]

Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 20:28:21)

Uh vauuuuu[sm=bravo.gif] sretnoooooo, evo i mene trema uhvati

aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 20:30:50)

rose zelim lagan porod, da sve prodje sto brze i lakse[sm=bravo.gif]

skorpija cestitam i dobrodosla[sm=smiley1.gif]

LTM koliko tvoj stan ima prozora?[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] dokle vise [sm=smiley36.gif]

Ja evo pravim crnu coko kraljicu, najavili nam se opet gosti sutra a mama mi nesto nije dobro. Mi smo rezervisali jos 5 dana mora sljedece sedmice. Ne znam koliko mi je to pametno obzirom da cu biti 34 sedmica, ali dr mi je na posljednjoj kontroli dao zeleno svijetlo.

Jedno pitanje, ima li neko preporuku za deo sa skroz blagim mirisom? Mislim da je dove koji koristim previse za bebu kad krene dojenje, bas je intenzivan miris.

mojbebac -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 21:22:01)

Jeste se raspisale dok sam sve procitala,zaboravila sta sam htjela reci...
rose zelim brz porod...
Meni ipak fali sunce,smara me ovo vrijeme i nemam sta obuci....
U petak idemo na kontrolu...ima li negdje svjez spisak sta je potrebno za prve dane,skroz sam zaboravila.... davno bijese

Stranica: <<   < Prethodna stranica  57 58 [59] 60 61   Sljedeća stranica >   >>