maksi -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (18.8.2015 17:11:41)
|
Doduse i ja vjesto izbjegavam te pregleda jer se ne volim cackati[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] pa vjerujem da ce te sutra mozda pogledati a ako ne sigurno ti predstoji scenario kao i kod prvog poroda,samo da bude brzo i da sve bude u redu IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: maksi Nasoj dragoj rose brz i lagan porod zelim eto njoj njene cure brzo ipak je ona drugorotka porodice se za cas vidjecete. Samo da sve prodje dobro. LTM moglo bi i kod tebe uskoro samo da brzo i lagano prodje. Jeli tebe iko gledo da li si otvorena IZVORNA PORUKA: LieToMe dobrodoslica skorpiji [sm=smiley1.gif], zelim joj od srca lijepo druzenje sa ovim divnim trudnicama, i laganu i lijepu trudnocu i porod! ja samo da se prijavim da sam popila kafu sa kumom, rucale, nahodale se i evo vratila se kuci still 2u1 [sm=smiley36.gif] medjutim, rose mi se javila, ostaje u bolnici, 4-5 prstiju je otvorena pa cu vas dalje obavjestavati kako se budu stvari odvijale [sm=smiley1.gif], uglavnom bicete blagovremeno obavjesteni. a ja eto imam fore do sutra ujutru Nakasa da uganjam pa da nas dvije ovo simultano odradimo kako treba [sm=smiley36.gif] jok [sm=smiley36.gif] ja sam vjerovatno jedna od rijetkih trudnica koju niko ne barkce. tako sam i u prvoj trudnoci prosla bez ikakvih pregleda i cirkusa. samo dosla da se porodim 9 prstiju otvorena [sm=smiley36.gif] ako me sutra ne budu pregledali ja sebi predvidjam ko i prvi porod, pukao vodenjak, ja trceci u bolnicu, otvorena boga pitaj koliko [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|