Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (12.8.2015 18:52:02)
|
vidim rose se vratila 2u1, pa opet ujutro. Sto maltretiraju majko moja[sm=smiley13.gif] ovaj tekst me bas pogodi ali prije kraja sam zatvorila, ne mogu. Sto kaze LTM, moze biti hilljadu razloga, dusa me zabolila bas Eh danas sam i ja bila vrijedna, peglala vazdan, kuhala, spremala, cistila, elem satrah se i ne bih ja ovo ovako svaki dan[sm=smiley36.gif] araj, hemeriode nisam imala, srecom do sada su me mimoisli[sm=smiley36.gif] Mala curice, odoh maksuz na temu da ti vidim bebachu, mashAllah[sm=love.gif][sm=love.gif][sm=muca.gif][sm=muca.gif] Bas fno naprednaa, raste ona fino. Bit ce ta kontrola super u petak aBd, vidjet ces[sm=bravo.gif] a sto se tice dr na Jezeru, kad prokrvarih u cetvrtom mjesecu, ja naravno odmah gore i primi me neki dr Karabeg, mlad, elem on mene ispregleda detaljno da ne moze biti detalnije, duze od pola sata me pregledao, nikad me nije niko tako ispregledao gore na Jezeru..i mi u pricu, isto smo godiste[sm=smiley36.gif] inace specijalizirao u Njemackoj i tamo radii ali hoce i ovdje dozvolu pa sam sebi placa staz koji traje pola godine. Znaci kao da sam u filmovima bila, hem covek sve objasnjava, hem se satro oko mene, hem me tjesio hem pored svega lijep ko slika[sm=smiley36.gif] steta sto ga nema vise[sm=smiley36.gif] Inace moj dr na Jezeru je mislim najveci[sm=smiley36.gif] i ima najvecu ruku[sm=smiley36.gif] znaci brdo. Jao mi se[sm=smiley36.gif]m
|
|
|
|