rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (12.8.2015 16:05:14)
|
IZVORNA PORUKA: araj IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: araj IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro ma ja, zaacas ti i rodis[sm=smiley36.gif] zar moze krace nego u MAM[sm=smiley36.gif] meni je ono super bilo, sad puklo, sad ode da vecera i nesto brzo poslije gotovo[sm=bravo.gif] a vidis moze i brze[sm=jezicek.gif] ma ti zavrsi sve danas, da si sutra mirna, poogotovo ako ces u hodnju i ako ces u petak na ctg, valjda se Puzic oporavio[sm=smiley36.gif] aaaaa pa ti kao da ne znas moju porodjajnu pricu a pricala 1000 puta kod mene ko u nekom komicnom filmu sve bilo. vodenjak pukao u 7:40, ja se istusirala, sredila, dok sam se obukla...mm mi zvao mamu i sveki i panjkao mu, cuj biram sta cu obuci [sm=smiley36.gif] krenuli u bolnicu, usput svratimo i na pumpu [sm=smiley36.gif] dok su me primili, ctg, pregled...9 prstiju bila otvorena. stigla samo da se presvucem i malo prelezim bolove u 9:52 poslala mm sms da nemam kad da mu tipkam smsove izmedju kontrakcija [sm=smiley36.gif] (imamo ih isprintane) u 10:10 rodila L, ona spavala, dobila 6 na apgaru [sm=smiley36.gif] a ja zaradila dva koncica [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] eto masilo me ovo skroz, vidis ipak ima ovih brzih[sm=smiley36.gif] Ja sve nesto citam kako se napatise a vidi sad, [sm=bravo.gif] Tjesim se ja kad ovo ovako proocitam[sm=sad.gif] cuj fakat birala sta ce obuci[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] pa ne volim ja kad me pregledaju da landaram gole guze po ordinaciji. tako da sam se u zadnji tren odlucila za tunika-haljinu (nju cu i ovaj put, skroz je prakticna) a ispalo da sam se dobro odlucila jer su bili i neki stazisti, i Nakas zvao sestre da pogledaju zenu koja je dosla 9 prstiju otvorena i crce od sege, ne boli je nista bas mi je "ona" bila poularna taj dan [sm=smiley36.gif] Rose, jal danas Murtezic na GAk-u? Meni rekao da dodjem u cetvrtak u 13h, tj.sutra. Sad me panika ufatila. Da nisam pogresno cula. Zovem GAK, al zauzeto stalno, da ga ne zovem na mob. ne panici ima on i dnevne smjene [sm=smiley36.gif]...mozda sam ja pogresno cula ....ako ga ne bude danas onda je sutra [sm=smiley36.gif] i mobitel se ima...talking about shtela [sm=smiley36.gif] jel ti posveti bar 1.5 minutu po pregledu [sm=smiley36.gif] Dobila sam GAK. Sutra je u dezuri, tako da je i na UZ. Posveti mi se onoliko koliko treba :) Sta god sam ga pitala, fino mi je objasnio. Znamo se vec duzi vremenski period al mobitel mu nije tajni :) ma salim se znam ja da se on hoce javiti pacijenticama...ja nisam trazila mob a ne znam ni sto bih s brojem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|