LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (12.8.2015 21:01:19)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: ziel A moram se pojadati, danas mi je pokazao neko nerazumjevanje, nimalo mi se ne svidja, imao je hljeba, jaja, kajmaka mogao je da sebi napravi bilo kakav dorucak s tim, ja dosla s posla vidim on vani nesto radi, udjem u kucu izvadim pile da se odledi, kroz 15min od ulazi u kucu i govori JESIL STA PRAVILA DA SE JEDE NISAM NISTA JEO, a ja ponijela jednu ribu s posla nisam je pojela i kazem mu tako da je pojede dok ne budem pile pripremila on sav mrzovoljan nesto i pojeo je ribu , a meni se danas bas nesto vrtoglavalo kad sam krenula kuci i kod kuce isto , i ja legla jedan sat da odmorim glavu, bio mi je ponaporan radni dan, kad sam nakon sat vremena ustala, stavila pile s rizom da se pece , ulazi on opet u kucu JESIL STA NAPRAVILA DA DORUCKUJEM, pa kakav dorucak ,maloprije pojeo ribu , i nije meni krivo sto on moze jesti uvijek nego sto nema razumjevanja i kazem mu to MORAS ME RAZUMJETI, RADIM SVAKI DAN I DANAS NISAM DOBRO I U DRUGOM SAM STANJU, kaze MORAS I TI MENE RAZUMJETI DA MORAM JESTI . ostala sam bez teksta Bgm [sm=zz_er_what.png] i eto od tog trenutka je proslo 3 sata , ja njeg ignorisem a i on mene... Izvinite zene sto vas zamucavam, dodje mu ovako neka luda bas me nekad povrijedi hladnokrvno i bez razmisljanja... ima stara dobra "skokni pa lokni" kad ti traze casu vode a ti imas poametnija posla...e tako i on...ako je glaldna guzica nek napravi sebi...moj muz bi po tome krepao...em zna da ne volim kuhat em mi se znalo desiti da nisam kuci 15 dana...ne da kuha sebi...nego i sebi i maloj [sm=smiley36.gif] i jos ide na posao [sm=smiley36.gif] bio joj je i mama i tata 15 dana a moja mama ulijetala samo one dane kad je imao i dodatni vecernji angazman od par sati [sm=smiley36.gif] vas ti je razmazen muz..na kraju krajeva , tu mu je mama, mogao je kod nje na dorucak u pravu si 100%, pa vala bar za dorucak imas 1000 varijanti koji iziskuju 10 minuta sa pravljenjem salate i neskvika [sm=smiley1.gif] vala mogao je jaja skuhati, kajganu napraviti, namazat ako nista pavlake... ja znam da moj ne bi bio gladan. ja ujutru po mrvama po kuhinji znam da je jeo (nekad radi do kasno kad L i ja zaspemo) pa ogladni covjek otvori frizider...mrve ga uredno odaju [sm=smiley36.gif] ja ujutru ustanem kafu da pravim i skuzim mrve reko sta si jeo a on sokiran kaze kako zivota ti sve sam pocistio [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|