hexe -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (12.8.2015 15:59:58)
|
IZVORNA PORUKA: ziel Joj ne znam kako je u SA ali u TZ na UKC-u je radjaona otvorena, velika prostorija u njoj nekoliko kreveta i sve zene jedna drugu gledaju i slusaju... pa radnim danima ucenici budu na praxi, pa pripravnici, pa studenti pa doktori , bas guzva neka, bar po mom sjecanju od obavljanja pripravnickog staza 2009.god. Meni samo u glavi NE DAJ BOZE DA MI KRENE POROD U TOKU RADNOG DANA KAD SU SVI TU STO NABROJA, voljela bih da bude nakon 16:00 bilo bi mi nesto lakse da bude mirnija atmosfera... reci cete da se bezveze opterecujem ali eto takva sam osoba, ne volim guzvu, pa 100% bih bila bolja na porodu ako me okruzuje manje osoba... Jos 99 dana do termina [sm=zz_bounce.gif] Draga ziel nista ne brini, neces ti njih ni primijetiti. Ja sam se poradjala subota od 06:00 do 15:00 i molila Boga da u radjaonu udje bilo ko da me umije jer sam gubila svijest vise puta. Vikendom doktori i sestre samo sjede ili se brinu o onima koji su platili stelu. Ja bih ovaj put radni dan. A za mlijeko: meni je tek 6. dan krenulo. Bit ce to dobro samo neka beba vuce. Kod mene se danas kreci pa sam crkotina. A kao trebam lezati. Cini mi se nijedna se zena ne drzi tog strogog mirovanja, mi smo navikle trku frku. Eh da se muskarci poradjaju to bi bila druga prica [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|