LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (12.8.2015 9:42:34)
|
IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ziel Jutro zene od jos jedne koke koja je ustala rano, dovukla se na posao, odradila prvu turu pacijenata, sad zatisje pa ce poceti pristizati novi... [sm=smiley36.gif] Sinoc mi je zaova malo meljala kosu svijetlom sivom farbom ne bi li malo izvukla ovo smedje sto mi ima, ali slabo se primilo...bas mi je krivo sto sam pokvarila kosu sa onom smedjom farbom sad je ne mogu da uklonim [sm=smiley13.gif] da li je to zbog trudnoce, citala sam na netu da farba moze da se ne primi kako treba zbog hormona, kao u toku menzesa,,, Gdje li je LTM, kako je njena frizura ispala? Pisala sam ja juce o frizuri ali nisi ti upratila ispala odlicno, malo sam krace nego prosli put, boja je sekundu tamnija ali isprace se pramenovi taman dovoljno da se isticu a da ne budu previse izrazeni ko zadnji put. ja prezadovoljna. kratko fino, uredno, lakse za deverati po ovim vrucinama i kad bebica dodje Nisam bila u toku jucer, al sam vidjela da ste se raspisale nesto, ne dade mi se da citam [sm=smiley36.gif] znaci tebi se boja prima na kosu takva kakva jeste? Kod mene ni naopako, ne znam sta je ovo... ti bas imas ozbiljan problem....ne znam sta bih ti rekla [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa ako je smedja onda ispadne smedja sem toga ja to svojoj frizerki sve prepustim, ona zna sta i kako hocu pa nema prostora za razocarenje, a ako i ne ispadne ok, ponovi sve dok ne bude ok
|
|
|
|