aidana -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (11.8.2015 21:27:38)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: aidana IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ninuska Joj, dobre ste s tim racunima. Ja sam jedan mjesec posla da pisem gdje i koliko potrosim i vrlo brzo odustala [sm=smiley36.gif]. A, bilo bi lijepo znati na sta se izvuku pare ma dok nekrenes voditi evidenciju ne znas ni na sta odu...samo nestanu ja do duse imam par stavki koje su fiksne svaki mjesec (mm i ja to raspodjelimo) ono sto ostane onda raspdjelim na neke uplanirane (nekad bude i neplaniranih stvari) ma kako god okrenes pare odu dok sii trepnuo [sm=smiley36.gif] Ja imam excel sheet po mjesecima i sve troskove. Napravim unaprijed mjesecni plan pa se pokusavamo pridrzavati. Ugl mi mm vazda poremeti nesto, taj covjek nema mjere [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Taj bi putovao po svijetu, imao trosoban, ma cetverosoban stan u sred grada, nosao markiranu odjecu, vozio bjesno auto [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a sve to sa njegovom platom[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] da napomenem da nemamo nikakav stan i dobacimo do Hrvatske [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] On, pare i realnost nikako ne idu u jednu recenicu [sm=smiley36.gif] Ali obzirom da jos nismo bankrotirali, dobro drzim stvari pod kontrolom e ti si gora od mene majke mi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ti si se modernizovala [sm=smiley36.gif] ja valjda kako mi zivot prodje u bazama, excelu i drugim zajebancija drzim se starinskog metoda [sm=smiley36.gif] do duse ja imam malu crnu biljeznicu [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i mm ima tako tih ispada sreca pa sam ja ona koja sve pise, planira i citiram "unistava spontanost" [sm=smiley36.gif] I meni moj remeti..njegova parola je da sto treba to se mora i kupiti..a, to.uopste nisu bitne stvari da se razumijemo. Moj bi svaki vikend sazivao sijela za rostilj ili meso iz furune (on to tako zove pec koju je napravio u dvoristu) i ja sam vazda partibrejker ninuska dok je meso u pitanju dobro je [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ovaj moj je neki dan, nakon krecenja, kupovine namjestaja, iznenadnog veceg kvara na autu odlucio da cemo mi jos jednom na more i to ni manje ni vise nego u hotel, ono all inclusive [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i ja onako gledam i ne znam sta da kazem [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] pa reko ti covjece nemas uopste veze sa stvarsnoscu [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|