LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (11.8.2015 16:17:45)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: Carobno jutro eh zene evo mene od silnih doktora. Izginula sam.[sm=smiley36.gif] Na hematologiji million dusa. Jedna doktorica radi. Sad zamislite situacija raznovrsnih. A sve ljudi bolesni[sm=smiley13.gif] Elem, moji nalazi nisu losi s obzirom na clexan. Donje su granice u pitanju ali i ja i dr smo zdovoljne. Zeljezo smo nabile na 25[sm=smiley36.gif] doduse lijekovima ali nema veze, to nam je cilj bio[sm=smiley36.gif] I to sam dosla na red nakon par sati cekanja i to ne bih da nisam krenula kukati kako cu im se poroditi tu[sm=smiley36.gif]. Onda odem po nalaz TSH-a na endokrinologiju i gore guzva. Sestre u belaju, neko im ulazio u sistem[sm=smiley36.gif] pa cekaj da one to razrijese jer Boze moj "Adobe rajder" im rekao da im je neko provalio u sistem[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=sad.gif][sm=sad.gif] dan su mi popravile iako mi taj nalaz nije bas savrsen, malo mi je skocio ali hajd vajlda nije strasno, poslala sam Zeliji poruku[sm=smiley36.gif] O kilama necu da pricam, briga me[sm=smiley36.gif] samo nek meni ''ceza dodje ziva i zdrava, ja cu lako s kilama. Uopste me ne zanimaju. Ako mm smetaju, nek ee pritrpi[sm=smiley36.gif] iako ne pokazuje uopste da smetaju. Strija nemam, mazem se onom babylove kemom iz dm, onom jeftinom[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] znaci oplakah [sm=smiley36.gif] ja kad bih vam pricala kolicinu bisera na poslu u vezi informatickih stvari ne bi vjerovali. i sto je najgore ne mozes reci ni da su neki informaticki nepismeni ljudi [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za nalaze i za zeljezo i za sve redom [sm=smiley1.gif] Mene su suze zalile, zivota mi[sm=jezicek.gif] i ona to tako na sav glas izgovara doktoru koji je dosao da pita kako su one skontale da im je neko upao u sistem. I sad ide ta prica, doktore, kad sam upalila racunar, iskocio Adobe rajder i kaze mi on da je neko koristio a doktor sav vazan aha aha, i on kao nesto zna[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] i onda se ja zammislim, hajd sto ona ne zna, iako relano, mlada je, trebala bi znati ali sto doktor koji je nekih srednjih godina ne zna [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] nije valjda i on kao i ona..elem dok neko iz mase nije dobacio *ebo vas taj rajder dajte nam nalaze, mi smo slusali raspravu o rajderu[sm=smiley36.gif] nego sad ce mi ostati ovaj rajder, necu se moci ni sama ispraviti[sm=sad.gif][sm=sad.gif] pa nastavak je jos bolji [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] ja sam imala najbolji biser ikad prije jedno 5-6 mjeseci. izmedju svim mogucih administracija na poslu i sve sto zivo radim, izmedju svega toga sam i administrator mail servera (svakodnevno pratim protok namail server, izlaz-ulaz, ko sta stanca na mail [sm=smiley36.gif] cesto se zezam sa sefgom veliki brat vidi sve [sm=smiley36.gif]) elem jedno jutru, ja na poslu ni 8 sati i popalila ja sve pratim kad mail server pobudalio...da skratim pricu vidim kolegica salje mail ogrrooommmaaaaaannnnn (odmah predpostavim neke velike slike u pitanju) i sad on ne moze da prodje radi ogranicenja i onda on stalno pokusava i pokusava i onda se da izvines sve pojebe... elem prijavim ja incident regularno sefu i sef nazove kolegicu da joj kaze da ne mogu prolaziti veliki mailovi, ima ogranicenje, da poslovna posta ne sluzi u tu svrhu blablabla i da joj je mail koji je u outboxu stalno na slanju zapinje i ne moze da prodje. da bi ona na to:nisam ja nista slala niti saljem [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] i spusti on slusalicu ustade i ode kad vraca se... ona ti je pobrisala mail iz outboxa dok je on dosao i sad on za racunar nema maila da bi ona: eto vidis nista nisam slala. kad klikne on na deleted items on prvi u kanti [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] kaze on njoj hajd sto lazete mene i kolegicu nego jos mislite da smo i glupi [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|