*pcelica* -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (8.8.2015 15:10:44)
|
IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: LieToMe evo nas, dovukli se kod sveki iz skitnje... prvo smo kod sveki ostavili malenu u bazen [sm=smiley36.gif], onda nas dvoje prvo do alte u novu legovu prodavnicu, odatle do bbi-ja da podignemo podlogu za presvlacenje i presvlaku za ljulju. i fras me strefi kad se nisam porodila u bbi-ju. posto narucuju iz italije i ceka se dugo. kad smo narucivali ja okvirno rekla bez, zuti ili narandzasto... elem. mi dosli, donose iz magacina ono PLAVO [sm=hudicek1.gif] mislim pritisak mi momentalno skocio. ima tu u tragovima negdje zute i narandzaste ali je osnova plava. nije bilo sefice, naravno da vratim necu za mjesec dobiti novo, ptice znaju hoce li i boju pogoditi. uzmem ko preko neke stvari, mrak mi paona oci ni do ceg mi nije bilo. jos se ova jedna nasla pametna kao eto svakako ne znamo sta je pa mozda oni naslute djrcaka. mislim wtf, meni je svejedno jel curica ili djecak istu bi frku slozila i da je rozo jer to nije ono sto sam narucila. elem, tako ja nervozna, nije mi ni do cega...reko idemo odmah kuci, nije mi ni do kafe ni do cega. i samo sto sam i pomislila kad sretnemo kuma i hajd na kafu u torte i to. i evo dosli, raspakovala da svekrva vidi, naravno mm je vec napravio uvod o mom psihofizickom stanju kad sam ugledala ovo dvoje [sm=smiley36.gif] i svekrva gleda u ovo pa u mene i onako sramezljivo:ma vuce na tirkizno-plavo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Haha znaci bolje te je izbjegavati kad ti nesto nije po volji [sm=smiley36.gif] a i ja se ne mogu smiriti kad me neko zezne, jednom smo ja i mama napravile frku zeni na moru kod koje smo rezerviisali i uplatili avans da dpbijemo sobe u prvom redu tj.najblize plazi, a tamo dosle vodi nas u drugi red, stepenica 102 ma ja poludila, nisam dosla na odmor.da se umaram po stepenicama... ja evo hocu da przim mallo teletine mama mi spakovala jednu kesicu neku noc hehe niko kao mama [sm=smiley1.gif]i ma znas sta ja se ne ljutim cesto i ne ljutim se bez razloga. ako nesto placam 130 KM onda ocekujem da cu dobiti i sto sam narucila. a da ne govorim da smo od rodjenja L pa do sad ostavili necijih 4-5 solidnih plata na opremu, kolica i sve ostalo i u najmanju ruku ocekujem da neko kaze izvinite nije bilo ili slicno a ne uz kez: eto mozda vam naslutimo djecaka mislim[sm=smiley13.gif] nidje veze [sm=smiley36.gif] iako joj lijepo rekoh da mi ni roze ne odgovara bez obzira sto navijamo za curu [sm=smiley1.gif] Ma razumijem te. Ocekujes da neko bude profesionalan ikorektan, a on se pravi budala. Jos hoec i tebe da napravi. Ipak nisu male pare u pitanju,a i da jesu kako da ocekuju da im opet sutra dodjes da nesto kupis [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|