LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (7.8.2015 23:05:24)
|
IZVORNA PORUKA: ninuska IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: ziel Leptiri kakve su to trudnicke carape? Mene jucer na poslu jedna pacijentica pita znam li sta nosim, ja rekoh, kazu da je djecak, a ona : PA VIDI SE DA JE DJECAK. [sm=zmeden.gif] Ona ima 3 sina pa kaze prije su joj znali pospremiti po kuci kao i ona a u zadnje vrijeme nece, samo operu sudje [sm=smiley36.gif] pa se malo smijale Odoh i ja s mm malo na sladoled, obukla sam se i evo znojim se dok njega cekam da se spremi [sm=smiley36.gif] to su strample s prosirenim strukom da smjestis pupu [sm=smiley36.gif] ja to nisam kupovala...nosila sam najlonke ili grilonke plitko ispod stomaka...ili bi ih cak prorezala..svakako nisu s guze spadale jer su ih drzale pantole[sm=smiley36.gif] ili helanke a novembar bio topao [sm=smiley1.gif] Nisam ni ja [sm=smiley36.gif]. Ali sam rodila u septembru, pa nije bilo potrebe. Znam da je rodica prije nekoliko godina trazila i bas je bio los izbor. Ma helanke zakon. Mogu umjesto grilonki. Ja imam helanke bas kao deblje grilonke i dole kratke carapice. Super.. Mi sad dodjosmo. Bili u onoj basti ispred importane-a sa kumom i njegovom curicom. Svratih i u lidex. Kakvih stvarcica imac[sm=love.gif]. Kupih mal9j farmerke/helanke. Prostepane na koljenima. Bas mi se svidjele ja kad citam ovu temu ko neutralac pitam se kako sam prvu trudnocu iznjela [sm=smiley36.gif] ja se u januaru porodila i nisam kupovala te carape, nisam cak imala tad ni trudnicke helanke [sm=smiley36.gif] kupila zimske crne pantalone (malo deblje) i to nosala. zimska jakna, dokoljenke i cizme i vozi misko [sm=smiley1.gif] nama bili gosti, dok sam oprala sudje... bilo nam divno, curice se igrale, mi se ispricali... sutra u skitnju, kod sveki, pa do grada, navece na sijelo kod brata... standardan vikend [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|