LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (7.8.2015 15:31:17)
|
IZVORNA PORUKA: M.A.M. IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: M.A.M. Taman onda aBd iduci vikend da organizujemo kaficu ako budemo jos 2u1 hehe,ma ima svega samo me bezveze izazivaju sa onim sladoledima i kukuruzima,ja kazem sram ih bilo [sm=smiley36.gif] e vodis me na kukuruz [sm=smiley36.gif] ja jos nijedan nisam pojela. ja se ubijam sladoledom. ja planiram jos bar 10 dana da budem 2u1 [sm=smiley36.gif] tako da eto ti vidi [sm=smiley36.gif] neki dan u sali rekoh kako mi je 18.8 super datum a i Nakas se vraca sa godisnjeg, imacu vece sanse da pogodim ili njega ili Puzica kad se budem poradjala [sm=smiley36.gif] ja aBd u ponedjeljak ujutru rano na ctg u Drzavnu pa kod Puzica sa svim ovim nalazima (brisevima i nalazom od dr. Divanovica) ako ima koja da mi se pridruzi bujrum [sm=smiley1.gif] Moze i kukuruz i sladoled [sm=smiley36.gif],ma uvijek kazem hvala Bogu na bebari,al ovo vise stvarno postaje iscrpljivanje do maximuma,hem sam sebi teska sama,hem ovaj stomak imam osjecaj da mi je do koljena,pa cim malo duze hodam pocne ziganje,plus oticanje,al eto nemoze kod mene nista normalno,udala se kad je pao onaj najveci snijeg prije 3,5 god,sad trudna kad su najvece vrucine,Boga pitaj sta je sljedece [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] ima sve gore od goreg ja kad je taj najveci snijeg padao ono prvo jutru u subotu ujutru isla sa mm na grbavicu u sanasu da vadim nalaze. imala onaj belaj sa nogom. samo Bog dragi i mm zna kako smo tih dana isli na dip, na radiologiju i na cum [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] onaj dan kad sam isla u drzavnu da otkazem fizioterapiju radi trudnoce pao snijeg, i Severina ga vidjela u maju i ja [sm=smiley36.gif] nikad necu zaboraviti bio 14.5. [sm=smiley36.gif] ja u cizmama i zimskoj jakni L se ordila 2.1. mi izasli 3.1. dosli kuci na balkonu mi cvjetao turski karanfil [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] neki dan sam izvadila i ono plisano odjelce u kojem je L izasla iz bolnice. reko ako padne kisa kako najavljuju iza 10og moze beba izaci i u zimskim stvarima [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|