ziel -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (7.8.2015 10:22:57)
|
IZVORNA PORUKA: Carobno jutro Jutro zene U leptiri iznenadjenje vidim, mijenjam ja obaveznu u [sm=rozacrtici.gif] Pcelice, javi nam se kad zavrsisi da ti kazemo jesmo li ti rekle da je sve u redu[sm=smiley36.gif] Juce i ja odoh do Jezera,moj dr bio dezurni a ide na godisnji od danas inema ga do 1. 0. pa reko da i to obavimo. Sve ok prodje, Beba se okrenula, nasadila glavicom na mokracni i eto fino njoj[sm=smiley36.gif] a mama zato trci u toalet non stop i bole je kosti, sad mi je jasno[sm=smiley36.gif] I kad smo vec kod auta, juce bas bi situacija s autom. Inace sam vozac jos od 18. godine. Non stop u autu, ne ispadam nikako. Vozarim i na posao tako da ne znam kako bih bez njega osim javnim prevozom na sta se jezim ali kad bih morala sta cu. I sve sama vozim evo vec cijelu trudnoce jer jednostavno nema ko drugi. MM kako je presao da mijenja ovu porodilju nije mi pri ruci,mama ne vozi i tako. I hajd ja jedva docekala juce da mm vozi do Jezera, reko da se ja malo odmorim a i postaje mi napor sa stomakom[sm=smiley36.gif] i dodjemo do Jezera kad ona utakmica i hajd svijeta hrpa, mm gleda neto okolo, i skrece a da nije ni pogledao a uto ide u susret, direktno na moju stranu, znaci kad me krenula vriska, mal ga ne zadavih[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], onaj ciku u susjendom autu sto smo mu oduzeli prednost prvo facu napravi ali kad je vidio koliko sam se pocela derati na mm, nasmija se i odmahnu i kao gestikulacijom mu govori jadan ti sada[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] a fakat je bilo gusto i to bas mm-ovom krivicom. Ljuta sam bila do sinoc na njega[sm=jezicek.gif] Kontam meni bolje samoj voziti[sm=smiley36.gif] A ta situacija na putu, trenutak nepaznje, ja stalno govorim mm-u USPORI, NE ZURIMO NIGDJE, ZNAS DA NAS IMA SAD TROJEU AUTU, POLAKO a on se samo hvata za glavu pa se iznervira, ne voli kad mu govorim kako da vozi a nekad Bgm me trzne, lijepo vozi ali me drugi uplase a on namjerno nece da se pomjeri, kaze NEK UDARI NEK UDARI ON JE KRIV, a ja nisam takva , kad vidim sranje na putu usporim , izmaknem se koliko mogu jer necu nikakvog stresa nema veze sto je on kriv, da se stresiram oko popravke auta i policije ne pada mi na pamet...
|
|
|
|