Carobno jutro -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-August (6.8.2015 14:45:07)
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: Carobno jutro IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: Carobno jutro pcelice, sto se tice viska plodne vode, u to se bas ne razumijem nikako, ali meni su prije par sedmica rekli da mi curi plodna voda, pa ja isla svojoj dr privatno da vidim sta je i kako je jer mi je ovaj dr na jezeru rekao da ima manjka pa da vjerovatno curi. Odem svojoj dr ona kaze, to mozemo samo utvrditi testom. Isla sam ga kupiti u DIni, kosta 58 km i pokaze ako ima i jedna celijica plodne vode u kanalu. Dr ti tvoja uradi test, isto kao i bris da uzme i za minutu znas da li curi ili ne. NAdam se da nije nista strasno[sm=smiley1.gif][sm=smiley31.gif] lala, kako vi po vrucinama? beba? Gdje ti ides privatno? Kod dr Zejne, ordinacija Mehmedbasic. I ja sam se bila pozalila na jaci iscjedak koji je vodenast ovom dr na Jezeru i on tako mrtav hladan, curi voda, isto tako hospitalizacija, antibiotici , elem ja se pogubila. Odem odmah sutra njoj i ona kaze jako je tesko utvrditi da li je iscjedak ili nije, iako mi je odmah uzela sve briseve i vaginalne i cervikalne i bris na klamidiju, ureoplazmu i mikoplazmu, da porvjeri za svaki slucaj sve. Sve je doslo sterilno. Otisla kupila taj test, uradili odmah, negativan i eto bi iscjedak[sm=smiley1.gif] Uradila je ona meni i uzv odmah, vidjela okom da ima dosta pl. vode ali eto kaze da nije kakvo naprsnuce malo koje se ne vidi. Al ne kontam visak i curi[sm=zmeden.gif] Ogtt sam i ja radila u 28. sedmici. To je panicno sve ko i kod mene, taman je to tako i bilo u tim sedmicama Ona je meni radila skrining. bas mi se svidjela. Ima nekakav pristup pacijentici da te umiri samo njeno pojavljivanje. Kontam ako opet budem isla privatno ici cu njoj. Ona stvarno umiri, prijatna je jako. Ja sam kod njih dole vec sve ove godine. Puno smo prosli toga zajedno. MIslim da ce na godisnji sredinom sljedece sedmice, da znas. cini mi se da mi je rekla da ide 14. 08., to nije onda sredina nego kraj sljdece sedmice[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|