LieToMe RR -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (30.7.2015 13:18:07)
|
IZVORNA PORUKA: araj IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: araj IZVORNA PORUKA: LieToMe IZVORNA PORUKA: araj Maksi cestitam [sm=bravo.gif] nek je zivo i zdravo :) Rose, kad budes sutra isla kod Murtezica, pitaj ga molim te koji dan radi sljedece sedmice jer moram kod njega na kontrolu :) Meni vec 3 noci curi pomalo mlijeko iz lijeve dojke. Prvo sam mislila da mi je nesto kanulo i da mi se bradavica zaljepila za potkosulju. Kad skontam da je mlijeko. Skori se brzo. Da li trebam nesto po tom pitanju raditi? Jeli imao iko od vas slicna iskustva? meni u prvoj trudnoci krenulo dosta rano mlijeko, tako pomalo. sad u ovoj trudnoci nije. nista ja sam kupila one jednokratne blaznice za grudi i stavljala u grudnjak. kasnije skontala da mi se vise isplate aventove platnene sexy [sm=smiley36.gif] one su oko 20ak maraka i fino se mogu prati i otkuhavati. dodje i mrezasta vrecica da ih mozes drzati. nadjem kasnije sliku pa ti ubacim. e da i kupi kremu za bradavice i pocni mazati (nije lose prevencije radi) ima u DM-u oko 3-4 KM, ona babylove marka. ona je masna fina i ne mora se ispirati i prati nego mozes i prije podoja i poslije mazati. ja sam stalno mazala. sike mi super [sm=smiley36.gif] Ti si prakticna zena :) Zahvaljujuci tebi, nismo kupili za bebe komodu, vec smo u jysku nasli finu komodu koja mi odgovara visinom, sirinom i duzinom i danas muz ide da je kupi jer od danas imaju akcije :) Tako, da je poslje mogu iskoristiti. Sta bi ja, da tebe nema :) Hvala ti na korisnim savjetima a joj tebe, nema na cemu. ja stvarno volim da podijelim svoja iskustva. da budem iskrena ja sam ponesto i naucila na greskama prijateljica [sm=smiley36.gif] onda pomalo sam i dobro organizovana, prakticna i imam osjecaj za prostor a i vodim se onom 3 put mjeri jednom sijeci. zao mi je kupiti nesto samo radi jedne upotrebe. komodu uvijek mozes koristiti i kasnije ili prekrojiti u plakar. ja sam stavljala slike komode koju smo kasnije preuredili u plakar za L. drago mi je da ste nasli komodu, slikaj nam kad kupite i montirate [sm=smiley1.gif] Poslala si ti meni sliku svoje komode :) Cim montiramo komodu, saljem sliku. Komoda je slicna tvojoj. http://jysk.ba/odlaganje/komode/gold/komoda-tarp-4-ladice-bijela Da li mi trebaju silikonske bradavice i one skoljke za bradavice? a znam da sam nekom slala ali ne mogu da se sjetim (trudnicka demencija [sm=smiley36.gif]) komoda je super [sm=bravo.gif] kako ja volim ove jednostavne stvari to je cudo. predobra! e sad to za bradavice ne znam (ako imas uvucene vjerovatno ce ti trebati) ali ne zalijeci se i ne kupuj dok ne vidis. one plasticne hepekove (te skoljke, lafo skupljaju mlijeko drzi nedaj) ja kupila i zajebala se (drugarice falile) meni sike vjerovatno vece ja se osjecala ko lara kroft [sm=smiley36.gif] tako ruzno i izhleda i nikako nije za moje sike. ne zalijeci se ni to ne kupoj bezveze. hajd sto mi nije moglo nije mi ni trebalo. beba uhvati ritam, sike i mlijeko se prilagode. ja sam doslovno znala po grudima kad beba treba jesti. znaci nepotrebne totalno.
|
|
|
|