rose -> RE: Razgovori u ocekivanju beba-Juli (30.7.2015 9:42:43)
|
IZVORNA PORUKA: ziel IZVORNA PORUKA: rose IZVORNA PORUKA: hexe IZVORNA PORUKA: ziel Djeste zene [sm=smiley1.gif] Ja danas bila na 4D, gledala svog misica, ima 532 gr. hihi [sm=bravo.gif] Sve je ok uglavnom, rastemo, beba mirna bia na pregledu, samo se 2x pomjerala, a prije pregleda osjetila sam pokrete a eto haman ga strah doktora pa se usutio [sm=smiley36.gif] Dr. kaze da pripazim na ishranu, da se ne smijem debljati vise od 1kg mjesecno, a do sad dobila 7 kg [sm=smiley13.gif] Moram malo pripaziti, baciti se na voce i vodu [sm=smiley31.gif] Evo jedna slikica : [img]http://s14.postimg.org/nc82sjp9p/zi_9.jpg[/img] medic mali [sm=bravo.gif] jesi to bila kod dr Dzenite u plavoj p.? Divna je. A ne brini za debljanje kada dodje bebica i obaveze sve to nestane. Ja sam u prvoj dobila 15 a smrsala 20. Drago mi je da je sve ok to je najvaznije. i ja sam kupila odijelce za izlazak iz bolnice. A vidim neke kupuju i za sebe posebnu haljinu za izlazak, nije to losa ideja [sm=smiley1.gif] svidja mi se. Tesko zabu u vodu. meni je stigao muzic pa sam raspolozena bez obzira na ovo dosadno lezanje. bila sam na kontroli. Beba se okrenula karlicno! A prije 2 sedmice bila je okrenuta glavicom dole. Valjda ce se ponovo okrenuti. I rece mi dr da je malo sitnija beba. Mislim da je usporila sa razvojem odkako sam primila dexametason za sazrijevanje pluca. procitala sam sve sto ste pisale, drago mi je da ste sve dobro, uzivajte u lubenicama i pripremama. Puseee ma ja to iz prakticnih razloga..a ne zelim da haljina bude prekratka kao ove sto nosim uz helanke...kad mm dodje s malenom po nas, da mi niko ne pomaze oko oblacenja...haljina preko glave, natikace na noge i vozdra...prosli put me bukvalno jetrva oblacila...te navuce mi helanke, te carape...ja nisam mogla da se sagnem Rose kako cemo mi u novembru, bice zima, ja nemam pojma ni sta da se obuce pri izlasku iz bolnice dok je vani hladno... [sm=zmeden.gif] moj je novembar bio topao a jetrva usla sa mnom u sobu gdje sam se oblacila i pomogla mi...kako rekoh, navukla mi helanke, obula mi carape..sve sto nisam mogla sama...a izasla sam u helankama i debeloj haljini ono kao dugi dzemper..na nogama carape i gojzerice i gore debeli duks..bio suncan novembar [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|